Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η προσοχή στα Βριλήσσια



 Με την πλάτη στον τοίχο έχει βρεθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αναζητάει την πρώτη της νίκη κόντρα στα Βριλήσσια την Κυριακή στις 1:30μ.μ. στο κλειστό της Κυψέλης. 

Οι «πράσινες» πρέπει να καταφέρουν να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο το καλό τους πρόσωπο, αυτό που έχουν στην διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις, αρχής γενομένης στο ματς με τη νεοφώτιστη ομάδα των Βορείων Προαστίων.
Το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας με μία ξένη ακραία ή οποιαδήποτε καλή λύση και από Κύπρο, βρίσκεται στο μυαλό των ιθυνόντων της ομάδας, όμως περιμένουν αφενός το κρίσιμο ματς με τα Βριλήσσια, και αφετέρου το πράσινο φως από την διοίκηση του Ερασιτέχνη, για την κάλυψη του κόστους της μεταγραφής, το οποίο δεν έχει δοθεί. Τα ονόματα που φτάνουν στα γραφεία του συλλόγου από μάνατζερ είναι αρκετά, αλλά πρέπει να βρεθεί μια αξιόπιστη και οικονομικά συμφέρουσα επιλογή για το «τριφύλλι» για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
*Σήμερα στις 3:30μ.μ. οι ιθύνοντες της ομάδας θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή –που εξάντλησε την αυστηρότητά του- για να απολογηθούν για τη ρίψη αντικειμένου από τους φιλάθλους, στον αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς.
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Mε τον αγώνα ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Ηρακλής Κηφισιάς ανοίγει σήμερα στις 6μ.μ. η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Οι γηπεδούχες στοχεύουν στην πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ τα κορίτσια του Γιάννη Λάιου θέλουν να πετύχουν το 5Χ6- έχουν μοναδική ήττα από την ΑΕΚ- για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου