Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ήττα εκτός… προγράμματος


Χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον Παναθηναϊκό του… παρελθόντος, χθες το σύνολο του Σπύρου Χουντουμάδη υπέστη νέα ήττα με 3-0 από τους νεοφώτιστους Τράχωνες, και παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας, με την παραμονή στην κατηγορία να είναι αμφίβολη


Τα πράγματα ακόμη και για την παραμονή στην Α1 Γυναικών, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τον Παναθηναϊκό, που χθες ηττήθηκε με 3-0 σετ (26-25, 25-22, 25-22) από τους Τράχωνες στην 5η αγωνιστική.

Στο ντέρμπι… ουραγών οι Τράχωνες, με κορυφαία την Ελένη Κιόση (15πόντους), εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και πήραν ένα σωτήριο «τρίποντο» κόντρα στο «τριφύλλι» που παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την σωτηρία του. Ο Σπύρος Χουντουμάδης παρέταξε τις Κουντουρά, Ιχτιάρη, Καββαδία, Μαλουσάρη, Νούσια, Βασιλαντωνάκη και λίμπερο την Μάρκου.
Οι «πράσινες» προηγήθηκαν στο πρώτο σετ, όμως τα πολλά λάθη και η έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελειώματα των φάσεων χάρισαν το σετ με 26-24 στην ομάδα του Αλίμου. Η συνέχεια άνηκε στην γηπεδούχο ομάδα, που στον πάγκο της είχε την Κάση Ξανάκη, αφού ο Βαγγέλης Περόπουλος ήταν τιμωρημένος, ενώ όσες αλλαγές και αν έκανε ο Χουντουμάδης δεν «ξύπνησε» τις αθλήτριές τους που έμοιαζαν σαστισμένες από την απώλεια του πρώτου σετ. Παρά τις προσπάθειες της νεαρής Ανθής Βασιλαντωνάκη, που τελείωσε το ματς με 13 πόντους, και των Νούσια και Μαλουσάρη, το ροζ φύλλο αγώνα πήγε στους Τράχωνες.
Έτσι το άγχος για την συγκομιδή βαθμών, γιγαντώνεται στις τάξεις του «τριφυλλιού», καθώς θα πρέπει στο επόμενο ματς με τα Βριλήσσια την Κυριακή στις 1:30μ.μ. στο κλειστό της Κυψέλης να πάρουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ελπίζουν σε σωτηρία.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Περόπουλος): Μουζάκη 13, Σαραντοπούλου 6, Αθανασοπούλου 5, Βογιατζή 3, Κιόση 15, Μπιόλο 3, Μεθενίτη (λ. 40%), Τουρνάκη, Ευθυμίου, Δίγκα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σπύρος Χουντουμάδης): Κουντουρά 1 (1/3 επ.), Ιχτιάρη 7 (3 άσοι, 3/6 επ., μπλοκ), Βασιλαντωνάκη 13 (2 άσοι, 9/22 επ., 2 μπλοκ), Καββαδία 7 (1 άσο, 5/9επ., 1 μπλοκ), Μαλουσάρη 8 (2άσοι, 29%υπ., 6/17επ.), Νούσια 8 (3 άσοι, 30%υπ., 4/16 επ., 1 μπλοκ), Μάρκου (λ. 38%υπ., 17% άριστες), Σωτηρίουτ 1 (20%υπ., 1/3 επ.), Γλύκα.


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου