Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Λαζαρίδης: «Είμαστε υπολογίσιμη δύναμη»



Η Εφηβική ομάδα πόλο του Τριφυλλιού κατέκτησε την τρίτη θέση στο Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2012» και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης κάνει τον απολογισμό του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Χίο.


Ικανοποιημένος από την απόδοση των «πρασίνων», ο Μιχάλης Λαζαρίδης ανέφερε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Η ομάδα σε αυτήν την ηλικία είναι πολύ καλή και έχει πολλές δυνατότητες να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Θεωρώ ότι μπορεί να παλέψει για μια θέση στην τετράδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, στο τουρνουά μπορούσαμε να κατακτήσουμε ίσως και τη δεύτερη θέση, μιας και από τον Ολυμπιακό ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι πάντως ότι έχουμε ανέβει επίπεδο και είμαστε πλέον υπολογίσιμη δύναμη».
 Από εκεί και πέρα, ο κόουτς τόνισε το πόσο σημαντικό είναι οι πολίστες να μαζεύουν τέτοιου είδους εμπειρίες, σημειώνοντας παράλληλα: «Ήταν μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά να παίξουν με αντίπαλο την Παρτιζάν, μια ομάδα θρύλο στο άθλημα». 
 Τέλος, ο κ. Λαζαρίδης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει θερμά το ΝΟΧ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Χίου και σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Η φιλοξενία ήταν άψογη».

Πηγή: panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου