Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γνωριμία με τους «πράσινους» ο Βόγκελ


  
Ο Αμερικανός κεντρικός, Νικ Βόγκελ βρίσκεται από την Τετάρτη (14/11) το απόγευμα στην Αθήνα. Ο νεοαποκτηθείς «πράσινος», αν και κουρασμένος, ζήτησε να παρακολουθήσει το φιλικό του Τριφυλλιού με τον Μίλωνα και να γνωρίσει τον Στέλιο Καζάζη και τους συμπαίκτες του.


Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Βόγκελ που θα φοράει τη φανέλα με το Νο8, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έψαξα κι έμαθα για το Σύλλογο και την ιστορία του και χαίρομαι που είμαι κι εγώ μέλος αυτής της οικογένειας. Από τους συμπαίκτες μου ξέρω καλά τον Γουόκερ αλλά θα χαρώ να γνωριστώ καλύτερα με τα υπόλοιπα παιδιά και να μπω σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Φιλική νίκη για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 (22-25,18-25,15-11) σετ του Μίλωνα σε φιλική αναμέτρηση και μέτρησε την αγωνιστική ετοιμότητά του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λαμία το Σάββατο (17/10) στο «Χαλκιοπούλειο».
Το φιλικό παρακολούθησε το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Νικ Βόγκελ ενώ στο κλειστό βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Π. Ακριτίδης.  

Σύνθεση:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στ. Καζάζης):  Μανιόπουλος, Ιωάννου, Λιβαθηνός*, Ραγκουζόνι, Στίγγας, Μαδούρας, Ζήσης (λ), Βολουδάκης
*Ο αρχηγός του Τριφυλλιού αγωνίστηκε στα δυο πρώτα σετ, στο τρίτο ο Στέλιος Καζάζης θέλησε να τον ξεκουράσει και ένεκα της φιλικής αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τον πασαδόρο του Μίλωνα, Τάσο Λιάσκο
* Δεν αγωνίστηκαν οι Πρωτοψάλτης, Λιόντας και ο Γουόκερ.

 Πηγή: http://www.paovolleyball.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου