Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πράσινο… τσουνάμι!



Με όρεξη για πολλά… γκολ ξεκίνησαν την σεζόν οι πολίστες του Παναθηναϊκού που στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος επικράτησαν 28-3 του ΝΟΠ

Ξέχασαν τα προβλήματά τους, μπήκαν στην πισίνα και ξέσπασαν στην Πάτρα, οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που πέτυχαν χθες την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους με 28-3 επί του ΝΟ Πατρών στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Α1 πόλο.

Μπροστά σε λιγοστούς φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» ξέχασαν τα πάντα και παίζοντας όμορφο πόλο, έδωσαν ρεσιτάλ κόντρα στους νεαρούς αθλητές της ομάδας της Πάτρας, που κατέβηκε με τέσσερις απουσίες μεταξύ των οποίων και ο Κροάτης φουνταριστός, Νίκο Πέρκοβιτς.
Το παιχνίδι δεν χρίζει σχολιασμού με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 15-1, και κορυφαίους τους Γιάννη Κουρλιάφτη (5τέρματα), Γιώργο Αφρουδάκη και Δήμο Δερμιτζάκη από 4 γκολ. Πριν το ημίχρονο μάλιστα ο Φάνης Κουντουδιός έβαλε όλους τους μικρούς Σιδέρη, Γερακούδη, Φώσκολο, Οικονομίδη, που στάθηκαν καλά και αύξησαν την διαφορά απέναντι στους συνομηλίκους τους, ενώ τον Δημήτρη Λέντζο αντικατέστησε ο τερματοφύλακας της εθνικής Εφήβων, Νικήτας Παρασκευόπουλος.
Οι Πατρινοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι έδειξαν το πάθος που έχουν να αγωνιστούν με το πράσινο σκουφάκι και να αποδείξουν την αξία τους!

Κουντουδιός: «Όλοι έχουν όρεξη να παίξουν»!

Άκρως ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός με το αποτέλεσμα κόντρα στην Πάτρα, αλλά κυρίως την εμφάνιση των παικτών του στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Η Πάτρα ήταν πιο αδύναμη από ότι περιμέναμε. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα σε αυτό που είπαμε να κάνουμε, που είναι το πρώτο στοιχείο που χρειαζόμαστε σαν ομάδα».
Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Για παραπάνω από το μισό παιχνίδι, χρησιμοποιήθηκαν οι νέοι που πήγαν πολύ καλά κόντρα στους επίσης νεαρούς πολίστες της Πάτρας και έδειξαν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που με χαροποιεί επίσης είναι πως όλοι ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έπρεπε να έχουμε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε. Όλοι έχουν όρεξη να παίξουν πόλο, ανεξαρτήτου των προβλημάτων».
Τέλος αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα την Παρασκευή το απόγευμα ο Φάνης Κουντουδιός ανέφερε: «Και στο επόμενο παιχνίδι θέλουμε να κάνουμε μια παρόμοια εμφάνιση, παίρνοντας την δεύτερή μας νίκη στο πρωτάθλημα».


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 28-3
Τα 8λεπτα: 8-0, 7-1, 7-2, 6-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 2, Γερακούδης 1, Κόχειλας Ν. 2, Κουρλιάφτης 5, Δερμιτζάκης 4, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ. 2, Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος 2, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης, Λιβαθηνός, Τοράκης 2, Φύκουρας 1, Λεβεντάκος, Γουργούνδης, Γούσης, Λουκόπουλος, Χρυσανθόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Δαμιανάκης
Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου