Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μόνο αν βρεθεί χορηγός, έρχεται ξένη!




Αδιαμφισβήτητα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει κάνει από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας της στην Α1 Γυναικών, καθώς μετράει πέντε ήττες στο πρωτάθλημα.
Η ανανέωση της ομάδας του Σπύρου Χουντουμάδη έχει γίνει, με τον σύλλογο να κάνει μια νέα προσπάθεια να ξαναχτίσει την αυτοκρατορία του, για να επιστρέψει στην κορυφή. Τα κορίτσια που απαρτίζουν το «τριφύλλι» είναι ταλαντούχα, όμως η απειρία τους και το άγχος για τους βαθμούς, δημιουργούν αστάθεια στην απόδοσή τους σε κάθε αγωνιστική. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τις «πράσινες» που αναζητούν την πρώτη τους νίκη την Κυριακή στις 1:30μ.μ. κόντρα στα Βριλήσσια στο κλειστό της Κυψέλης, για να μην κινδυνεύσουν στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.
Η ενίσχυση με μια ξένη αθλήτρια –ή και δύο- είναι μια πολύ καλή λύση, αν φυσικά πρόκειται για μια παίκτρια έμπειρη που να μπορεί να κάνει την διαφορά, στην ομάδα. Ωστόσο τα οικονομικά του Ερασιτέχνη δεν επιτρέπουν τέτοιες κινήσεις. Η εντολή της διοίκησης της ομάδας στον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη είναι να ψάχνει να βρει ελληνίδες –ελεύθερες ή έτοιμες για μετοίκηση- ή οικονομικές ξένες, που να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα και αν βρεθεί εκ των προτέρων ένας χορηγός για να καλύψει το συμβόλαιό της να προχωρήσει στην μεταγραφή της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει του αγώνα με τη νεοφώτιστη ομάδα των Βριλησσίων, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου