Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς κόσμο η πρώτη ήττα από Αθηναϊκό


Με πάθος, ψυχή και μαχητικότητα ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τον Αθηναϊκό, τον κόντραρε στα ίσα, λύγισε το τέλος (78-75) και τον… περιμένει στον Τάφο του Ινδού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος παρέα με τον έκτο παίκτη του, δηλαδή τον κόσμο του, τον οποίο στερήθηκε στο κλειστό της Εργάνης.

Η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι συναντήσεις των δυο ομάδων όλη τη χρονιά θα είναι μοναδικές. Το Τριφύλλι ξεκίνησε εκπληκτικά την αναμέτρηση ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα να μειώσει τη διαφορά.

Το αγωνιστικό σύνολο της Γιασεμή Σαμαντούρα δείχνει ότι είναι ικανό να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να κοντράρει τον Αθηναϊκό των 104 (με την σημερινή) νικών στη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι στο δεύτερο γύρο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στον κατάμεστο Τάφο του Ινδού και με την ίδια «πράσινη» μαχητική ψυχήη διαφορά του -3… καλύπτεται!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Γιασεμή Σαμαντούρα δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τους δώσω συγχαρητήρια.
Εμείς σήμερα μετρήσαμε τις δυνάμεις μας με τον Αθηναϊκό. Το σημερινό ματς ήταν διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ.
Κρίμα που δεν ήταν ο κόσμος να μας ενισχύσει, αν τους είχαμε κοντά μας θα κερδίζαμε. Οφείλουμε στον κόσμο μια μεγάλη νίκη και επιτυχία. Καλή συνέχεια στον Αθηναϊκό και καλή συνέχεια στην ομάδα μου και μακάρι να γίνονται τέτοιοι αγώνες».

Δεκάλεπτα: 10-17, 34-34, 64-58, 78-75

Αθηναϊκός (Ζευγώλης): Βουκίσεβιτς 6, Λύμουρα 7 (1), Σπαθάρου 8 (1), Κασάπογλου 7 (1), Ζότοβα 2, Κεχαγιά 12 (2), Κοσμά 23 (3), Ισκιόγλου 2, Κυριακοπούλου 11.
Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 13 (1), Βλάνη 5 (1), Κόνιαλη, Μαγκλάρα 6, Σλούκα, Δίελα 14 (2), Χρονοπούλου, Ντέλβα 27, Μοσχοπούλου 10 (2), Θεολόγου.

Πηγή: panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου