Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο Μορέιρα φεύγει, ο Βόγκελ έρχεται!



Στην χώρα μας θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη το απόγευμα ο Αμερικανός κεντρικός του Παναθηναϊκού, Νικ Βόγκελ, που ανακοινώθηκε χθες από τους πράσινους

 Φιλικό με τον Μίλωνα θα δώσουν σήμερα οι «πράσινοι», που περιμένουν τον Νικ Βόγκελ να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση συνεργασία με τον άτυχο, Κάρλος Μορέιρα και παράλληλα την απόκτηση του Νικ Βόγκελ, που φθάνει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα.
Ο Αμερικανός κεντρικός που θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο στο κέντρο του «τριφυλλιού», είναι επιβεβλημένο να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του, Στέλιου Καζάζη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία το Σάββατο. Από αύριο κιόλας ο Βόγκελ αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, προκειμένου να μπορέσει από τον πρώτο κιόλας αγώνα να βοηθήσει τους «πράσινους» που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Τζόσουα Γουόκερ. Ο αμερικανός ακραίος υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως δεν έχει υποχωρήσει τελείως ο τραυματισμός του και έτσι θα συνεχίσει την αποθεραπεία του για ακόμη δέκα ημέρες, κάτι που δημιουργεί έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Στέλιο Καζάζη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «πράσινου» ΤΑΑ έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο κεντρικό, Κάρλος Μορέιρα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται επιτυχίες στην καριέρα του.
Παράλληλα, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου κεντρικού, Νικ Βόγκελ (γεν. 5/2/1990, 2.05). Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού, που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του UCLA (University California Los Angeles), θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (14/11) το απόγευμα».

Φιλικό με Μίλωνα

Ένα ακόμη φιλικό με τον Μίλωνα αναμένεται να δώσει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, σήμερα στις 6μ.μ. στο κλειστό της Νέα Σμύρνης. Ο Στέλιος Καζάζης μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την εβδομάδα που μας πέρασε, προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν σε υψηλότερα επίπεδα την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας του, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο», προγραμμάτισε αυτό το παιχνίδι, όπου δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γουόκερ, ούτε φυσικά τον Βόγκελ που προσγειώνεται σήμερα το απόγευμα.  

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου