Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Φιλοξενούμενοι στην… έδρα τους




Την Παρασκευή στις 8:30μ.μ. αντιμετωπίζει η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού την Κέρκυρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, μετά από αίτημα των νεοφώτιστων, για να αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης.
Έτσι οι Φαίακες θα είναι τυπικά γηπεδούχοι στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών. Από εκεί και έπειτα στις 5μ.μ. ο Πανιώνιος αντιμετωπίσει τον ΝΟΒ στη Νέα Σμύρνη και στις 6:45μ.μ. τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχοι στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Το Σάββατο στις 1:30μ.μ. το Αργοστόλι υποδέχεται την Ηλιούπολη και στις 3μ.μ. ο ΝΟΠ την Χίο στο «Αν. Πεπανός». Με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται την Τετάρτη με την αναμέτρηση Φάληρο-ΠΑΟΚ.

Παρασκευόπουλος στο Βελιγράδι

Τους 13 πολίστες που θα πάρει μαζί του στο Βελιγράδι για το Μεσογειακό Κύπελλο, στο Βελιγράδι, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων Σάκης Κεχαγιάς, και ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στην λίστα. Ο Νικήτας Παρασκευόπουλος μαζί με τους Αλέξανδρος Κουμής (τερματοφύλακες), Μανώλης Σολανάκης, Μάριος Χατζηγούλας, Σπύρος Φωτόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Νίκος Αλβέρτης, Κώστας Γούβης, Παντελής Καλογεράκος, Μιχάλης Καζάζης, Γιώργος Δερβίσης και Βαγγέλης Ποταμιάνος θα ταξιδεύσουν στην Σερβία, στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής κάτω των 19 ετών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου