Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Στην κορυφαία 7άδα ο Γιοζεφάσκι!



Ο MVP του αγώνα της Τετάρτης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Τόμας Γιοζεφάσκι, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην κορυφαία επτάδα της 10ης αγωνιστικής.
Η 7άδα αποτελείται από τους εξής αθλητές: 
Διαγώνιος: Τόμας Γιοζεφάσκι (Παναθηναϊκός), Πασαδόρος: Θάνος Μαρούλης (ΓΣ Λαμία), Ακραίοι: Ρολάντο Ντεσπέιν (Ηρακλής), Κώστας Χριστοφιδέλης (Ηρακλής) , Κεντρικοί: Νίκος Ζουπάνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός) και Λίμπερο: Παύλος Κουζούνης (Ολυμπιακός).

Παράλληλα βάσει των ατομικών στατιστικών της 10ης αγωνιστικής ο Πολωνός διαγώνιος είναι πρώτος στους πόντους με 24, στις επιθέσεις με 18, ο «πράσινος» Νίκος Ζουπάνης είναι πρώτος μαζί με τον Μαρούλη στα μπλοκ με 5, ενώ και ο νεοαποκτηθείς στο τριφύλλι, Ιβάν Κόλεφ, ήταν πρώτος στους άσους με 4. 
Στα ομαδικά στατιστικά ο Παναθηναϊκός έχει τους περισσότερους άσσους 9. Και τέλος στους κορυφαίους αθλητές τις 10 πρώτες αγωνιστικές στην κατηγορία των άσων 5ος είναι ο Σάκης Ψάρρας με 15, στα μπλοκ 5ος είναι ο Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος είναι και 3ος στην επίθεση με ποσοστό 58,04%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου