Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Επιτυχημένο το καμπ!


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ των τμημάτων υποδομής (Κορασίδες και Νεανίδες) του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου. 



Το τεχνικό τιμ της γυναικεία ομάδας, των Πρωταθλητριών Ελλάδας, είδε στην πράξη και συμβούλεψε τις 11 αθλήτριες που έλαβαν μέρος στις προπονήσεις, και μάλιστα αμέσως μετά σε συζήτηση που είχαν με τον προπονητή ακαδημιών, Βασίλη Βλαχονικολό, του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την δουλειά που γίνεται στα φυτώρια του συλλόγου.
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αρκετά παιδιά με προοπτική και προσόντα ώστε τα επόμενα χρόνια να τροφοδοτήσουν το γυναικείο τμήμα, που βρίσκεται στην κορυφή τα τελευταία 7 χρόνια, με αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ήδη τρεις αθλήτριες από τις ακαδημίες σε κάθε ευκαιρία προπονούνται με την πρώτη ομάδα, οι Αναστασία Μικρουδάκη, Γεωργία Τσατσούρη και Μαρίνα Γεωργίου, οι οποίες μάλιστα έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σε αγώνα της γυναικείας ομάδας, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.
Στόχος των προπονητών του συλλόγου είναι στο επόμενο αγωνιστικό κενό που θα προκύψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, να πραγματοποιηθεί ξανά προπονητικό καμπ για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των νεαρών αθλητριών.
Στο τουρνουά πήραν μέρος οι εξής αθλήτριες: Αποστολάκη, Μανικοπουλου, Σούρα, Γιαννακοπουλου, Μπορότη, Κεφάλα Ελευφερία, Βελούδη, Φαφα, Κεφάλα Εφη, Μικρουδάκη και Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου