Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ντεμπούτο Κόλεφ απόψε στο Μετς


Τέλος καλό όλα καλά με τον Ιβάν Κόλεφ, αφού την Τετάρτη το μεσημέρι εκδόθηκε τελικά το δελτίου από την ΕΟΠΕ.

Ο Βούλγαρος ακραίος, που ανακοινώθηκε και επίσημα από το "τριφύλλι", αναμένεται να ενισχύσει απόψε τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 7μ.μ. στο κλειστό του Μετς.
Ο Δημήτρης Καζάζης ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του διαγωνίου, αφού ο Γιοζεφάσκι είναι ξένο σώμα για το «τριφύλλι», ενώ ο Στάθης Ντονάς ταλαιπωρείται από λουμπάγκο και για να παίξει θα χρειαστεί να κάνει ένεση.
Η ανακοίνωση του «πράσινου» ΤΑΑ αναφέρει σχετικά με την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κόλεφ: «Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Βούλγαρου ακραίου, Ιβάν Μπογκντάνοφ Κόλεφ. Το διεθνές πιστοποιητικό του εκδόθηκε και ο αθλητής θα κάνει ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 7μμ. στο κλειστό του Μετς. Ο 25χρονος διεθνής που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φορλί, αλλά και στην Α2 Ιταλίας με την Μπασάνο Βόλεϊ. Επίσης, έχει περάσει από το Ιράν ενώ φέτος αγωνίστηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Μποτρόπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου