Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΟ: Αίσιο τέλος με Δερμιτζάκη!


Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος έβαλε για μία ακόμη φορά το χέρι στην τσέπη και έτσι το θέμα που είχε προκύψει σχετικά με το συμβόλαιο ενός από τους παλαιότερους πολίστες του Παναθηναϊκού, τον Χριστόφορο Δερμιτζάκη επιλύθηκε. 



Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αναγνωρίζοντας τα όσα έχει προσφέρει τα τελευταία 9 χρόνια ο αθλητής του συλλόγου, αλλά και το ότι δεν ευθύνεται αυτός για το θέμα σχετικά με την πληρωμή του συμβολαίου του, μετά την συνάντηση που είχε την Πέμπτη το πρωί, με τον αθλητή δέχτηκε να καταβάλλει μέρος της αμοιβής του. Ωστόσο αυτό θα συμβεί με την προϋπόθεση ότι ο έφορος του τμήματος, Νίκος Πλυτάς θα βρει τα υπόλοιπα από τα έσοδα που θα έχει το τμήμα, από εισιτήρια ή χορηγίες, μέχρι το τέλος της σεζόν. 
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ΑΟ, μιλώντας στην εφημερία η «Πράσινη» ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα αρκετά από τη συζήτηση που είχαμε σήμερα (σ.σ. χθες), γιατί το παιδί δεν ευθύνεται για τίποτα. Ωστόσο χαίρομαι που δόθηκε μια λύση. Θα καλύψω εγώ μέρος του συμβολαίου του και τα υπόλοιπα ανέλαβε να τα βρει ο κύριος Πλυτάς»!

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο»!

Ο έμπειρος αμυντικός του «τριφυλλιού», από την πλευρά του θέλησε επίσης μέσω της "Πράσινης" να ευχαριστήσει τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και τόνισε με νόημα: «Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο και βρέθηκε μία λύση. Ο κύριος Μακρόπουλος ως τώρα έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις του τμήματος και τις έχει φέρει εις πέρας. Ας μην ξεχνάμε ότι χωρίς αυτόν φέτος δεν υπήρχε το τμήμα, ενώ στηρίζει και ολόκληρο τον Ερασιτέχνη στην δύσκολη στιγμή που περνάει ο σύλλογος. Παρόλα αυτά δέχτηκε να καλύψει μέρος του συμβολαίου μου, για το οποίο είχε δεσμευτεί και θα το κάνει πράξη τις επόμενες ημέρες. Εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτό».
Τέλος ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης κατέληξε: «Εγώ συνεχίζω κανονικά τις προπονήσεις. Η προσπάθεια είναι ίδια για όλα τα παιδιά. Με σκληρή προετοιμασία ελπίζουμε το 2012 να είναι πολύ καλύτερη χρονιά από το τέλος της προηγούμενης. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να πετύχει τους στόχους της και με ηρεμία και υγεία πάνω απ’ όλα, εύχομαι μία καλύτερη συνέχεια για όλους. Καλή Χρονιά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου