Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Έτοιμες για καλό ποδαρικό


Την πρώτη νίκη για τη νέα χρονιά, ζήτησε μέσω της εφημερίδας η «ΠΡΑΣΙΝΗ» η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά στο ματς του Σαββάτου κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού



Να ξεκινήσουν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για καλό ποδαρικό το 2012, επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, το προσεχές Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού.
Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας έχουν αφήσει πίσω τους τις γιορτές και έχουν ξεκινήσει να ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις τους, προκειμένου να πάρουν μια εμφατική νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση επί της ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Μακεδόνες άλλωστε είναι μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ θετική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα και επάξια βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.  Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης έχει όλα τα… βέλη στη φαρέτρα του, με την Μαρία Χατζηνικολάου να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε από το τελευταίο φιλικό με τον Πανιώνιο.
Την πρώτη νίκη για τη νέα χρονιά, ζήτησε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά: «Οι Μακεδόνες Αξιού είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Πρωταθλήματος, και αναμένεται να μας δυσκολέψουν στην έδρα τους, όπου έχουν πολύ καλές εμφανίσεις. Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή. Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες για να μην απειληθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Στόχος μας είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και με προσοχή να πάρουμε μία ακόμη «καθαρή» νίκη για να ξεκινήσουμε νικηφόρα το 2012»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου