Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Παίζει ο Κόλεφ, θέλουν Γκορμπάτκοφ

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του Ιβάν Κόλεφ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς της Τετάρτης με τον Εθνικό στο Μετς, σε αντίθεση με τον Γκορμπάτκοφ, που δεν έχει φτάσει καν στην Ελλάδα!

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού «τρέχουν» το θέμα σχετικά με την έκδοση του πενταπλούν που χρειάζεται προκειμένου να βγει το δελτίο του, Ιβάν Κόλεφ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής την Τετάρτη στις 7μ.μ. στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό του Μετς.
Οι «πράσινοι» έχουν καταβάλλει τα χρήματα στη CEV όσο και στην παγκόσμια ομοσπονδία, μέχρι όμως να εγκριθούν τα χαρτιά του, ο παίκτης θεωρείται αμφίβολος για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό. 

Το θέμα ωστόσο είναι τυπικό, εκτός φυσικά αν προκληθεί κάποιο πρόβλημα με την πρώην ομάδα του Κόλεφ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
 Στο μεταξύ χωρίς τον νέο διαγώνιο της ομάδας, που εκτός απροόπτου θα είναι ο 21χρονος Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ, πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αφού ο  Βούλγαρος ύψος 2,02μ., που είχε ζητήσει ο Δημήτρης Καζάζης από την περασμένη εβδομάδα, δεν ήρθε ακόμη στην Ελλάδα, κάτι που έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στον Έλληνα τεχνικό. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βούλγαρο διαγώνιο, που πέρσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ανήκει στην Σλάβια Σόφιας, αλλά και με τον μάνατζέρ του για την μεταγραφή του, ωστόσο δεν ταξίδευσε τελικά χθες για την Ελλάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο.
Οι δύο Βούλγαροι που θα αντικαταστήσουν τον Σαρατσένι και Γιοζεφάσκι, κοστίζουν όσο το 1/3 των προκατόχων τους και αναμένεται να βοηθήσουν πολύ περισσότερο τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, που τους είχε ζητήσει με το που ανέλαβε την ομάδα. 

Τελειώνει ο Ιταλός

Στο μεταξύ οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να λύσουν τα συμβόλαια των δύο ξένων (Σαρατσένι και Γιοζεφάσκι), προκειμένου ο Κόλεφ να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα, και ο Γκορμπάτκοφ στον αγώνα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα μέχρι την Τρίτη αναμένεται να λυθεί μονομερώς το συμβόλαιο του Σαρατσένι, αφού τόσες ημέρες οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμφωνία για λύση συμβολαίου κοινή συναινέσει και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την αποδέσμευση του Ιταλού ακραίου για να εγκριθεί το νέο συμβόλαιο του Κόλεφ και να μπορέσει να αγωνιστεί την Τετάρτη. Αμέσως μετά σειρά θα πάρει και ο Πολωνός, ο οποίος έχει ήδη ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται.


Λουμπάγκο ο Ντονάς

Στα απρόοπτα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Καζάζης είναι και το λουμπάγκο που υπέστη ο Στάθης Ντονάς. Ο Καλαματιανός άσος αυτήν την στιγμή είναι ο μοναδικός διαγώνιος της ομάδας και αν δεν δεχτεί ο Γιοζεφάσκι να αγωνιστεί για τελευταία φορά, θα χρειαστεί να κάνει ένεση για να παίξει στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο Μετς. Η ακριβής κατάσταση του Ντονά θα διαπιστωθεί σήμερα Τρίτη, με την συμμετοχή του ωστόσο να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου