Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗ: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»!

Τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αναχωρούν σήμερα, Παρασκευή, μετά την μεσημεριανή προπόνηση στο κλειστό της Λεωφόρου για την Θεσσαλονίκη, όπου στο κλειστό των Κυμίνων το Σάββατο στις 7μ.μ. θα αντιμετωπίσουν τους Μακεδόνες Αξιού για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.



Η Ελένη Κουτσιβίτη, μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη» για το επικείμενο ματς, αλλά και για τους στόχους της την φετινή σεζόν.
«Θα θέλαμε να ξεκινήσει η χρονιά όσο καλά τελείωσε, και να παίρνουμε νίκες σε κάθε αγωνιστική», ανέφερε αρχικά η ελληνίδα πασαδόρος και πρόσθεσε: «Η αντίπαλος είναι μια αξιόμαχη ομάδα, και ας θεωρείται χαμηλότερης δυναμικότητας από εμάς. Ένα παιχνίδι εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Μέσα στις γιορτές κάναμε συνέχεια προπονήσεις και είμαστε έτοιμες να ξεκινήσουμε με το δεξί το 2012»!
Τέλος η Ελένη Κουτσιβίτη υπογράμμισε: «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι πάντοτε υψηλοί. Έτσι και εμείς θέλουμε να μη χάσουμε κανένα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το 8ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε σε αναμονή για την κλήρωση του Κύπελλο, καθώς και το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου