Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Επαγγελματίας και MVP ο Γιοζεφάσκι




Μολονότι ήξερε πως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο Τόμας Γιοσεφάσκι έδειξε τον επαγγελματισμό του καθώς έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού και γι' αυτό αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.
Ο Πολωνός διαγώνιος τόνισε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο σετ κάναμε πολλά λάθη, αλλά στη συνέχεα βελτιώσαμε πολύ το σερβίς μας και φτάσαμε στη νίκη. Για το μέλλον μου στην ομάδα δεν θέλω να μιλήσω. Αυτή τη στιγμή ανήκω στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσω να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου».
Ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων υπογράμμισε: «Αυτή η νίκη μας βάζει στο ίδιο καζάνι με τις υπόλοιπες ομάδες. Πλην της πρώτης τετράδας, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους. Στο δικό μας ρόστερ γίνονται ακόμα προσθήκες. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να βρούμε καλύτερη ομοιογένεια. Εφόσον κάθε αλλαγή γίνεται για το καλό της ομάδας, θα χουμε και καλύτερα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου