Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΟ: «Νίκη σε κάθε ματς»


Αισιόδοξος για τα αποτελέσματα που θα φέρει η Εθνική ομάδα πόλο στα προκριματικά του  World League, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.



 Ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού, που μαζί με τους Μίμη Αληχανίδη και Κώστα Κοκκινάκη είναι οι εκλεκτοί του Ντράγκαν Άντριτς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ισπανία στην Πάτρα (7/1) για τα προκριματικά του World League: «Στο Μαυροβούνιο είχαμε καλές και κακές στιγμές. Παίξαμε προπονητικά διπλά, όπου σε μερικά κερδίσαμε και σε μερικά χάσαμε. Είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Αυτά τα διπλά όμως, αλλά κυρίως αυτά που ακολουθούν, θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Η κοινή προετοιμασία με το Μαυροβούνιο μας ωφέλησε. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα».
Σχετικά με το διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ», που θα γίνει στη Χίο (9-11/1) και θα συμμετάσχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, υπογράμμισε: «Αυτή την εβδομάδα έχουμε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Στον αγώνα με την Ισπανία για το World League θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τη διοργάνωση και το ενδεχόμενο πρόκρισης στην τελική φάση, αφού προέχει το Ευρωπαϊκό, αλλά θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη ψυχολογία στην τελική ευθεία για το Αϊντχόφεν. Η προετοιμασία κλείνει με το "Σαμαρτζίδης Καπ" στη Χίο. Ένα σημαντικό τουρνουά, με πολύ δυνατές ομάδες (Σερβία, Ισπανία και Μαυροβούνιο), που θα αποτελέσει καλό τεστ για μας, θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δούμε που βρισκόμαστε».
*Οι Έλληνες διεθνείς επέστρεψαν από το Μαυροβούνιο και το ερχόμενο Σάββατο στις 7 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία στο πλαίσιο του World League. Στη συνέχεια ο Ντράγκαν Άντριτς και οι παίκτες του θα μεταβούν στη Χίο όπου θα συμμετάσχουν στο «Σαμαρτζίδης Καπ» που θα διεξαχθεί 9-11 Ιανουαρίου, μαζί με τις Ισπανία, Μαυροβούνιο και Σερβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου