Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη οι "πράσινες"


Ποδαρικό με το δεξί επιθυμούν να κάνουν οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού το Σάββατο στις 7μ.μ. στο κλειστό των Κυμίνων κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού (Αβραμίδης – Κωνσταντινίδης, Παρ. Δόγαρης) για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.


Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους με μεσημεριανή προπόνηση στο κλειστό της Λεωφόρου, και από εκεί αναχώρησαν οδικώς για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του και επιθυμεί να πάρει το πρώτο «διπλό» για το 2012, απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα, που μπορεί να μην έχει ξένες αθλήτριες στο ρόστερ της, όμως έχει κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας σημειώσει 4 νίκες.

«Μόνο νίκες για την κορυφή»

Η Έλενα Χριστοδούλου μίλησε στην εφημερία η «ΠΡΑΣΙΝΗ» για την πρώτη αναμέτρηση της νέας χρονιάς: «Οι Μακεδόνες Αξιού είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 Γυναικών, η οποία απαρτίζεται μόνο από ελληνίδες παίκτριες, αλλά είναι αξιόλογη ομάδα. Το Σάββατο παίζουμε με την ομάδα αυτή και θέλουμε φυσικά να πάμε να πάρουμε μία «καθαρή» νίκη. Νομίζω ότι η εμπειρία μας και η διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει  μεταξύ των ομάδων, θα μας φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».
Τέλος η ελληνίδα ακραία του «τριφυλλιού» κατέληξε: «Στόχος μας είναι να έχουμε ένα εύκολο σαββατιάτικο απόγευμα και να επιστρέψουμε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με άλλους 3 βαθμούς.  Όπως θέλουμε να κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, και να βρεθούμε για όγδοη σερί χρονιά στην κορυφή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου