Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΟ: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Την επιθυμία του να βρεθεί η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού σε τελικό πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, εξέφρασε στην εφημερίδα η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Νίκος Στελλάτος



Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου το 2012 για τους πολίστες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σύμφωνα με τον Νίκο Στελλάτο, επιθυμούν η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που καταβάλλουν να οδηγήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Οι «πράσινοι» ευελπιστούν μια αρχή της νέας χρονιάς, εφάμιλλη με την περσινή, όπου ο Παναθηναϊκός σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση της ιστορίας του τμήματος. Φέτος ο στόχος είναι η παρουσία της ομάδας σε τελική φάση στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας προκύψει. Γι’ αυτόν τον λόγο ο προπονητής, Φάνης Κουντουδιός δεν αφήνει σε… χλωρό κλαρί τους παίκτες του, καθώς θέλει να διαγράψει τα άσχημα αποτελέσματα που έκανε η ομάδα του στο τέλος του 2011, και να επιστρέψει στις νίκες.
Ο Νίκος Στελλάτος έκανε στην «Π» τον απολογισμό για το 2011, και αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά: «Η περσινή χρονιά για το τμήμα ήταν ονειρεμένη, γιατί κατακτήσαμε μία θέση, την τρίτη, που ποτέ δεν είχε κατακτήσει ο Παναθηναϊκός. Το καλοκαίρι βρήκαμε έναν άνθρωπο  που μπορεί να μας βοηθήσει, με αποτέλεσμα οι στόχοι της ομάδας να είναι υψηλότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Το υπόλοιπο μισό της χρονιάς όμως, δεν ήταν όπως το φανταζόμασταν. Δεν κλείσαμε όπως θα θέλαμε την χρονιά, αφού είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, που τερμάτισαν την ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά και μας έχουν κοστίσει για το Πρωτάθλημα».
Εν συνεχεία ο έμπειρος περιφερειακός ανέφερε: «Το τμήμα μπήκε σε άλλη τροχιά με τον κύριο Αχιλλέα Μακρόπουλο. Αυτό που θέλουμε για το 2012, είναι να είμαστε υγιείς και να δουλεύουμε σωστά υπό τις σωστές συνθήκες, τις οποίες έχει δημιουργήσει  ο πρόεδρος για εμάς. Εύχομαι λοιπόν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας που κάνουμε στις προπονήσεις να βγει στις πισίνες». Ενώ στόχος του για τη νέα χρονιά είναι: «Να έχουμε μια παρουσία σε τελικό Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου».
Τέλος ο Νίκος Στελλάτος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην στήριξη που δίνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο τμήμα: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν παρόλα τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε στο τέλος της χρονιάς. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος βρίσκονται στο πλευρό μας, και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟ στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα, νιώθω και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν και φέτος. Από την πλευρά μας θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι εμείς θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα και να τους κάνουμε ευτυχισμένους»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου