Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μυλωνά: «Στο χέρι μας το 8ο Πρωτάθλημα»!



Κάνοντας τον απολογισμό της α' φάσης του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών η Ξανθή Μυλωνά χαρακτήρισε την ΑΕΚ, πιο έτοιμη και πλήρης βάσει των αποτελεσμάτων, ωστόσο τόνισε πως είναι στο χέρι των "πρασίνων" να κατακτήσουν το 8ο Πρωτάθλημα! 


Η Λαρισαία λίμπερο του "τριφυλλιού" έπλεξε το εγκώμιο της συμπαίκτριάς της, Ρομάνια Γιουράνι, η οποία οδήγησε τον Παναθηναϊκό από το 0-2 στην νίκη με 3-2 επί του Ανατόλια το Σάββατο το βράδυ. Ενώ στο "Captain’s blog" της Ξανθής Μυλωνά στην εφημερίδα η "Πράσινη", η έμπειρη και πολυνίκης αθλήτρια του Παναθηναϊκού δείχνει τον... δρόμο προς την κορυφή για τα.. φίνα κορίτσια.

«Τελειώσαμε την α’ φάση του Πρωταθλήματος με μία ακόμη νίκη, που ήρθε δύσκολα. Χάσαμε έναν βαθμό, αλλά είμαστε τυχερές, γιατί με τον τρόπο που μεταφέρεται η βαθμολογία δεν θα έχουμε διαφορά στους βαθμούς με τους οποίους θα μπούμε στην β’ φάση. 
Αναφορικά με το ματς κόντρα στο Ανατόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι πως έπαιξε αρκετά καλά, επειδή εμείς το αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχαμε την Γιουράνι, δύσκολα θα φεύγαμε με το νικηφόρο αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη. Η Γιουράνι έδειξε ότι είναι μια αθλήτρια που στο μέλλον μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα.
Αυτό ωστόσο που κρατάμε από το ματς είναι ότι παρόλο που χάναμε 2-0 σετ, μετά «ξυπνήσαμε» και καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε, γιατί κανένας δεν θα μας χαρίσει τη νίκη. Ευτυχώς βελτιώσαμε κάποια πράγματα και δείξαμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ.
Ήταν καλό που έγινε μια τέτοια εμφάνιση τώρα, πριν αρχίσει η δεύτερη φάση, ώστε να αναλογιστούμε και να δουλέψουμε στα λάθη που έγιναν και φυσικά να τα βελτιώσουμε. Έχουμε ξαναπεί ότι στην β’ φάση δεν επιτρέπονται τα λάθη. Είναι 10 τελικοί και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Ως απολογισμό της α’ φάσης, το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα πιο έτοιμη και πλήρης σε αρκετούς τομείς, και βάσει των εμφανίσεών της δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Παρόλα αυτά είναι στο χέρι μας να βρεθούμε εμείς εκεί που είμαστε τα τελευταία 7 χρόνια στην κορυφή της Ελλάδας!
Έχουμε αδυναμίες, ωστόσο με πολύ δουλειά και θέληση μπορούμε να τις καλύψουμε. Με προσοχή σε όλα τα παιχνίδια και αν δεν υποτιμήσουμε καμία ομάδα τότε είναι στο χέρι μας η κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος»!

Της Ξανθής Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου