Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Γόντικας στηρίζει Καζάζη!



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της NOVA, «Στο Φιλέ» την Τρίτη το απόγευμα και φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ενώ εξέφρασε την στήριξη του στον προπονητή, Δημήτρη Καζάζη!


 «Η κατάσταση στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας βόλεϊ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Καζάζη. Η χρονιά είναι δύσκολη για τον αθλητισμό, αλλά και τη χώρα στο σύνολό της. Λύσεις μπορούν να βρεθούν, όμως χρειάζεται υπέρβαση απ’ όλους. Φέτος είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και φοβάμαι πως θα αφήσει αρνητική παρακαταθήκη και για την επόμενη σεζόν» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Δημήτρης Γόντικας αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον καλεσμένο του Παντελή Λώλη στο πλατό της Nova, Θανάση Μαργαρίτη. Ο προπονητής της «χάλκινης» Εθνικής ομάδας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γάνδης το 1987 και ο κεντρικός της τότε «γαλανόλευκης» και νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας εξέφρασαν τις απόψεις του για το χθες αλλά και το σήμερα του ελληνικού βόλεϊ, που και οι δύο αγαπούν.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ, τόνισε σχετικά: «Όταν ήμουν 15-16 ετών ο κ. Μαργαρίτης για εμάς τα παιδιά ήταν δάσκαλος. Στην πορεία, όταν συνεργαστήκαμε στον Νηρέα και στην Εθνική ομάδα ήταν ένας πολύ καλός συνεργάτης, που εξελίχθηκε σε φίλος. Το μυστικό της ομάδας του 1987, πέρα από την ποιότητα ήταν και η θέληση. Η απίστευτη θέληση των παικτών. Ενώ ήταν χαρακτηριστικό πως πολλές φορές το διπλό στην προπόνηση ήταν πιο δυνατό, από πολλούς αγώνες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου