Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αντρίκεια στάση του Ντονά: ΠΑΟ ή σταματάω!


Τα… έδειξε για μία ακόμη φορά  ο Στάθης Ντονάς τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, αφού αρνήθηκε πρόταση της ΕΑΠ, καθώς έχει τους ίδιους στόχους με τον Παναθηναϊκό!
«Όχι» εισέπραξε ως απάντηση η ΕΑ Πατρών από τον Στάθη Ντονά, αφού δεν θέλει να αγωνίζεται ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και προτιμάει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του αν δεν συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα!
Η ντομπροσύνη του είναι γνωστή σε όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα τον Στάθη Ντονά, ο οποίος για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι παρότι βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, βάζει πάνω από όλα το «τριφύλλι»! 
Ο Καλαματιανός άσος του Παναθηναϊκού εδώ και μερικές ημέρες δεν προπονείται με την ομάδα, περιμένοντας από τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη να βρει μία λύση σχετικά με τα οφειλόμενά του, τόσο από φέτος όσο και από προηγούμενες χρονιές, με αποτέλεσμα μάλιστα αυτήν την περίοδο ο αθλητής του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα να στερείται ακόμη και τα προς το ζην του!
Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Πάτρας μετά και την άρνηση της Λίγκας να αλλάξει τον ξένο της, τον Σκοπιανό Βλάντο Μίλεβ με έναν Βραζιλιάνο ακραίο, προσπαθεί να βρει άλλες λύσεις για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Μία από αυτές ήταν να γυρίσει τον Άκη Ασπιώτη σε ακραίο και να πάρει τον Στάθη Ντονά για διαγώνιο, γι’ αυτό και με το που έγινε γνωστό το θέμα με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Χριστόπουλος έκανε πρόταση στον διαγώνιο του «τριφυλλιού» να μεταβεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο έμπειρος διαγώνιος ούτε καν το σκέφτηκε και αρνήθηκε ευγενικά, παρότι βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση. Για μια ακόμη φορά έδειξε τα Παναθηναϊκά του αισθήματα καθώς όπως χαρακτηριστικά εξήγησε στους Πατρινούς ότι δεν θα μπορούσε να πάει σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με τον ΠΑΟ και ότι αν δεν βρεθεί λύση με την ομάδα του, θα σταματήσει το βόλεϊ!

Να ανταμειφθεί η αντρίκεια συμπεριφορά!

Ο Στάθης Ντονάς την τελευταία δεκαετία δίνει και την ψυχή του για τον Παναθηναϊκό κάθε φορά που κλίνεται να βοηθήσει την ομάδα με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Μπορεί λοιπόν τα πράγματα να είναι δύσκολα για το «πράσινο» ΤΑΑ, ωστόσο πρέπει να υπάρχει κάποια οικονομική επιβράβευση και προς τους ανθρώπους που σέβονται και έχουν ιδρώσει την φανέλα και να ανταμειφθεί η αντρίκεια συμπεριφορά, ενός αξιόλογου επαγγελματία που βάζει τον ΠΑΟ πάνω από όλα!
Ο Καλαματιανός άσος δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του «τριφυλλιού» για την Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή στις 7:30μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» (Θεμελής, Δεληκωστίδης, Κομισάριος: Κάλλης).


Πηγή: "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου