Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Χουντουμάδης: «Θα στηριχτούμε στην ιστορία μας»!


Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον Σπύρο Χουντουμάδη η κλήρωση της Τρίτης για την β’ φάση του Πρωταθλήματος που αποτελείται από δύο γύρους, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα παιχτούν συνολικά 10 αναμετρήσεις με έπαθλο τον τίτλο! 

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εφημερίδα η «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξήγησε: «Δε έχει τόσο πολύ σημασία η κλήρωση, θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και μέσα και έξω. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα μας κάθε ματς είναι ένας μικρός τελικός».
Ο Σπύρος Χουντουμάδης πρόσθεσε: «Εμείς από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο που φτιάχτηκε η ομάδα. Έχουμε την δυνατότητα για το κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση στην α’ φάση. Θα στηριχτούμε στην εμπειρία και στην ιστορία της ομάδας. Όλα τα κορίτσια έχουν καταλάβει που παίζουν. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και δε μας νοιάζει ποιος είναι απέναντί. Οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές πλέον και τα παιχνίδια έχουν άλλη βαρύτητα. Πιστεύω ότι δεν θα βγει εύκολα η Πρωταθλήτρια ομάδα φέτος και πως θα υπάρξουν απώλειες βαθμών και ανατροπές. Εμείς από την αρχή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν θεωρούμαστε φαβορί, ωστόσο σκοπός μας είναι να παίζουμε ελεύθερα το κάθε παιχνίδι και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Για εμάς αυτό είναι επιτυχία και από εκεί και πέρα αν είναι να έρθει το καλύτερο ας έρθει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου