Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

«Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος»!



  Σε μία αξέχαστη βραδιά την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η Πρόεδρος των Παλαιμάχων Μαίρη Λομβάρδου -Ζούλα με τον Αντιπρόεδρο Αποστόλο Κόντο και τον Γεν. Γραμματέα Ιωάννη Χατζησαράντο.


Πάνω από 200 άτομα, πρωταθλητές, παράγοντες, αθλητές του Παναθηναϊκού, αλλά και φίλαθλοι του συλλόγου κατέκλυσαν τις αίθουσες του ξενοδοχείου του Αξέχαστου Αντώνη Ματζαβελάκη και χειροκρότησαν θερμά το παλαιό και νέο αίμα του Παναθηναϊκού μας, και φυσικά το πολύτιμο έργο μίας αδελφοποιημένης πορείας που προωθούν οι Παλαίμαχοι, με επικεφαλή την Πρόεδρο των Παλαιμάχων, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα.

Στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε πληθώρα βραβεύσεων, παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αχιλλέας Μακρόπουλος, Μίμης Δομάζος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Αντώνης Αντωνιάδης, Στράτος Σωπήλης, Παναγιώτης Μαλακάτες, Θανάσης Παντελιάδης, Χάρης Σβυνέλης, Μιχάλης Γεωργαντής, Τάσσος Στεφάνου, Νίκος Ρεγκούκος, Δημήτρης Κοσσόβας, Νίκος Ράπτης, Δημήτρης Κοκολάκης, Νίκος Ηλιόπουλος, Γιώργος Κάβουρας, Κών/νος Μουζάκης, Άγγελος Χαρίσης και Μανώλης Μπακρισιώρης.

Στα highlights της εκδήλωσης ήταν η στιγμή που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην αποχώρησης της οικογένειας από το τιμόνι της ΚΑΕ: «Η ζωή έχει αρχή και τέλος. Η απόφαση αποχώρησης από την ΚΑΕ είναι ειλημμένη, όμως θα δούμε…»!
Ενώ την στιγμή που ο πρώην βολεϊμπολίστας του συλλόγου και νυν υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΕΑ, Μιχάλης Γεωργαντής, παρέλαβε το βραβείο ξεκίνησε να τραγουδάει τον ύμνο του Παναθηναϊκού: «Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος»!
Τέλος ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχετικά με το τμήμα ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" τόνισε: "Στόχος είναι το Πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα το κατακτήσουμε. Ο Παναθηναϊκός ζητάει το 50-50%. Δεν είναι στόχος μας είναι οι δηλώσεις εντυπωσιασμού"!




Ο τιμηθείς Ζαχαρίας Πιτυχούτης με την Πρόεδρο των Παλαιμάχων Μαίρη Λομβάρδου
 που του έκανε την απονομή.










Ο Ρήγας Ευσταθιάδης, που τιμήθηκε από τον Θανάση Γιαννακόπουλο για τα 64 χρόνια προσφοράς στο Στίβο και την Πρόεδρο των Παλαιμάχων Μαίρη Λομβάρδου



 Ο Μίμης Δομάδος 
παραλαμβάνει
 από την Πρόεδρο 
Μαίρη Λομβάρδου
 τιμητική διάκριση
για τον παλαίμαχο,
 Μιχάλη Βουτσαρά
















Αναμνηστική φωτογραφία κατά την απονομή του Μιχάλη Γεωργαντή από τον Τάσσο Στεφάνου,για την προσφορά του στο Βόλεϊ, στο μέσο η Πρόεδρος των Παλαιμάχων Μαίρη Λομβάρδου.






Η στιγμή της απονομής στον Συμεών Συμεωνίδη Πρόεδρο των Βετεράνων  Στίβου
από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο Πρόεδρο του ερασιτέχνη, στη μέση η Πρόεδρος των Παλαιμάχων Μαίρη Λομβάρδου





Ο Αντώνης Αντωνιάδης  απονέμει στον Κορυφαίο παίχτη του μπάσκετ, Τάκη Κορωναίο το κύπελλο του!










Από την απονομή στους Πρωταθλητές του 2011 προπονητές Πυγμαχίας, από αριστερά
 Αγγελος Χαρίσης, Βαγγέλης Οικονομάκος, Μανώλης Μπακρυσιώρης και Τάκης Οικονομόπουλος του ιστορικού Γουέμπλεϋ!







 Ο Γιώργος Λιβέρης μέλος του ΔΣ των Παλαιμάχων και της ΠΑΕ απονέμει στον ερευνητή της ιστορίας του συλλόγου Νίκο Πετρόπουλο διάκριση για τα 40 χρόνια προσφοράς του.





Η απονομή στη κα. Κυτέα σύζυγο του αρχιπροπονητή και παλαίου πρωταθλητή Δημήτρη,κατα την απονομή από τον  Στράτο Σωπύλη, παλαιό πρόεδρο του Βόλεϊ και νυν μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου