Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ήττα με... παρενέργειες!


«Όποιος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, να φύγει»! Με αυτήν την ατάκα ξεκίνησε την ομιλία του στα αποδυτήρια ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, έπειτα τη νέα ήττα της ομάδας του, αυτήν την φορά από τον Παμβοχαϊκό με 3-1 (25-19, 23-25, 25-22, 25-17) στο κλειστό του Μετς.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις κακές εμφανίσεις, μετά την… έκλαμψη στο ματς με τον Φοίνικα Σύρου. Ο Παμβοχαϊκός πίεζε στο σερβίς, η υποδοχή και κατ’ επέκταση η ανάπτυξη του «τριφυλλιού»  χάλασε και παρά τις προσπάθειες του Γκορμπάτκοφ και έτσι οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-1 από τους φιλοξενούμενους.
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Ζουπάνης 1 (1/6 επ.), Ψάρρας 3, Κόλεφ 7 (3/14 επ., 3 μπλοκ, 66% υπ. - 39% άριστες), Γκορμπάτκοφ 21 (18/38 επ., 2 μπλοκ), Στοϊκοβιτς 10 (9/19 επ., 30% υπ. - 10% άριστες), Πανταλέων 10 (9/17 επ., 1 μπλοκ), Δαρίδης -λ 74% υπ. - 47% άριστες / Αγγελόπουλος, Χριστοφορίδης 3, Πρωτοψάλτης 1.
Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 7 (7/16 επ., 56% υπ. - 19% άριστες), Ποτότσνικ 17 (10/22 επ., 6 άσοι, 76% υπ. - 57% άριστες), Στιβαχτής 3, Ντουσάρμ 15 (13/28 επ., 2 άσοι), Κατσανεβάκης 17 (9/17 επ., 8 μπλοκ), Καραγιάννης 9 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Δημητρακόπουλος -λ (33% υπ. - 20% άριστες) / Λιόντας, Σζάρεκ, Μπάκας.

Η… κατσάδα του Καζάζη

Αμέσως μετά το ματς ο προπονητής του «τριφυλλιού», συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια, και για 45λεπτά τους τα… έψελνε! Ο Δημήτρης Καζάζης ζητάει εδώ και καιρό από τους παίκτες του να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, κάνοντας το βήμα παραπάνω, και πλέον η υπομονή του έφτασε στο απροχώρητο, καθώς «βλέπει» πως υπάρχουν αθλητές που δεν έχουν διάθεση να προσφέρουν στο «τριφύλλι».
Ένας από αυτούς είναι και ο Σάκης Ψάρρας, ο οποίος από την στιγμή που η μεταγραφή του στον Ηρακλή «χάλασε» δεν αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο, όπως πριν, κάτι που έχει αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας!

«Ο Ψάρρας είναι δυστυχισμένος»

«Τα προβλήματά μας είναι εσωτερικά», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, που άφησε να εννοηθεί ότι από αύριο κιόλας αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα των αποχωρήσεων από την ομάδα. Και πρόσθεσε: «Πρέπει όσοι είμαστε στην ομάδα να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος και άμα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι το σωστό και πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις. Πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις. Όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους, χρειάζεται ψυχολογία και διάθεση για να γίνει μάχη. Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις και όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει, όποιος δεν είναι αποφασισμένος να δώσει όλο του τον εαυτό στην ομάδα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Όποιος θέλει να το κάνει αυτό θα μείνουμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Όσοι είμαστε. Το πόσοι θα είμαστε θα το γνωρίζουμε από Δευτέρα».
Αναφορικά με το αν κάποιος παίκτης ζήτησε να φύγει είπε: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες είναι σε εξέλιξη. Σίγουρα ο Σάκης Ψάρρας είναι ένα από αυτά τα παιδιά. Το θέμα με τον Σάκη υπάρχει εδώ και καιρό. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά δυστυχώς είναι δυστυχισμένος. Δεν χαίρεται με αυτό που κάνει και αυτό έχει ως συνέπεια να μην προσφέρει στην ομάδα».
Τέλος, ο Καζάζης ανέφερε: «Όσοι μείνουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να μη μεταφέρουμε μέσα στο γήπεδο προβλήματα από την προσωπική μας ζωή ή προβλήματα που προέρχονται από την ομάδα για να σώσουμε τη χρονιά. Αν δεν αλλάξει αυτό, το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου