Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Χριστοδούλου: "Με πάθος για τη νίκη"!

Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα φύγει με το «τρίποντο» από το  Ρέντη την Δευτέρα 30/1 εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «ΠΡΑΣΙΝΗ» η Έλενα Χριστοδούλου. 
Να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην β’ φάση της Α1 Γυναικών, επιθυμούν οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας που την προσεχή Δευτέρα 30 Ιανουαρίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.
Η Έλενα Χριστοδούλου ανέφερε σχετικά: «Είμαστε έτοιμες για το ντέρμπι. Η ομάδα μου δουλεύει πυρετωδώς πάνω στα πράγματα που πρέπει να κάνουμε την Δευτέρα στο Ρέντη. Έχουμε καταλάβει όλες μας ότι πρέπει να μπούμε σε άλλους ρυθμούς τώρα. Είναι πολύ σημαντική η β’ φάση για την έκβαση του Πρωταθλήματος». 
Η 23χρονη ακραία  του «τριφυλλιού» πρόσθεσε: «Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να συνεχίσουμε τις νίκες, γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει το άγχος γιατί παίζει στην έδρα του, και χρειάζεται τους βαθμούς αν θέλει να μείνει ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όμως και εμείς θα πάμε με στόχο την «καθαρή» νίκη, καθώς δεν θέλουμε απώλειες στην β’ φάση».
Τέλος αναφορικά με το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι, η Έλενα Χριστοδούλου εξήγησε: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το αντίστοιχο της α’ φάσης καθώς ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με μία πολύ έμπειρη παίκτρια (σ.σ. Τένεβα). Πρέπει να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ για να κερδίσουμε το ματς και να μειώσουμε όσο γίνεται τα προσωπικά μας λάθη. Όποια ομάδα καταφέρει να παίξει με το περισσότερο πάθος και να κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και τη νίκη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου