Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Βελτιωμένοι και έτοιμοι για το Αλεξάνδρειο!


Μία νίκη και μία ήττα ήταν τα αποτελέσματα των δύο φιλικών που έδωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Τετάρτη και Πέμπτη, προκειμένου ο Δημήτρης Καζάζης να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, ενόψει του αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου!

Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε... φιλική ήττα με 4-0 (25-16, 25-22, 25-15, 25-20) από το Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Γλυφάδας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης προσπάθησε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων των δυο νέων αποκτημάτων της ομάδας, Στέλιου Πιπέργια και Κάσσανδρου Στίγγα. Ο 26χρονος πασαδόρος και 19χρονος κεντρικός την Πέμπτη υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Αγγελόπουλος, Γκορμπάτκοφ, Στοΐκοβιτς, Κόλεφ, Πανταλέων, Χριστοφορίδης, Δαρίδης (λ), Στίγγας, Πιπέργιας, Πρωτοψάλτης.

Την Πέμπτη οι «πράσινοι» παρουσίασαν ένα βελτιωμένο πρόσωπο και επικράτησαν 3-1 (25-20, 21-25, 25-16, 25-22) του Παμβοχαϊκού σε φιλικό ματς στην Βόχα. Στα δύο πρώτα σετ το ματς για τον Παναθηναϊκό «μοίραζε» ο νεαρός Αγγελόπουλος, που είχε καλή απόδοση και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ο Πιπέργιας. 
Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Στάθης Ντονάς, ο οποίος περιμένει μια απάντηση από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναφορικά με τα δεδουλευμένα του, ενώ στο  πλευρό των «πρασίνων» βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης, εκφράζοντας έτσι την πίστη του στην ομάδα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Πανταλέων, Αγγελόπουλος, Στοΐκοβιτς, Κόλεφ, Γκορμπάτκοφ, Χριστοφορίδης, Δαρίδης (λ), Πιπέργιας, Στίγγας, Πρωτοψάλτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου