Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

«Να δικαιώσουμε τον ΠΑΟ»!


Tο χαρτί από την ΧΑΝΘ για την παραχώρηση με υποσχετική του Κάσσανδρου Στίγγα έφτασε την Παρασκευή το πρωί στα γραφεία του Ερασιτέχνη και αμέσως οι ιθύνοντες του ΤΑΑ Παναθηναϊκός κατέθεσαν τα συμβόλαια τόσο του Στίγγα όσο και του Στέλιου Πιπέργια, οι οποίοι στη συνέχεια ανακοινώθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του πασαδόρου, Στέλιου Πιπέργια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον 26χρονο πασαδόρο να δηλώνει στο paovolleyball.gr: «Ευχαριστώ τον κ. Καζάζη και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού που με έφεραν στην ομάδα. Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει  και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φέρουμε τον ΠΑΟ στη θέση που του αξίζει. Όλα τα... υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».  

"Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό"!

Παράλληλα η σχετική γνωστοποίηση της μεταγραφής του Στίγγα είναι η ακόλουθη: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού, Κάσσανδρου Στίγγα μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας περιόδου. Το ΤΑΑ ΠΑΟ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΧΑΝΘ, η οποία ενήργησε άμεσα για την παραχώρηση του Έλληνα μπλοκέρ».
Ενώ ο 19χρονος «πράσινος» τόνισε στο επίσημο site του συλλόγου: «Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος κάθε παιχνίδι ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του Συλλόγου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου