Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγές ή τώρα ή ποτέ!


Αίθουσα… αφίξεων και αναχωρήσεων πρέπει να δημιουργήσουν στα γραφεία του Ερασιτέχνη οι ιθύνοντες του ΤΑΑ, καθώς αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, τις οποίες προανήγγειλε και ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης και πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα.


Η εβδομάδα εξελίξεων ξεκινάει από την Δευτέρα (23/1) για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σάκης Ψάρρας αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του -με τον όρο να μην αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα φέτος- έπειτα την συζήτηση που είχε με τον προπονητή του, τους συμπαίκτες του και τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη, στα αποδυτήρια του Μετς μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό.
Ο Δημήτρης Καζάζης θέλει από τους παίκτες του να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε ματς και όποιος δεν το κάνει αυτό, θα ακολουθήσει τον έμπειρο πασαδόρο που… άνοιξε την πόρτα των αποχωρήσεων. 
Συμπεριλαμβανομένου λοιπόν των κακών εμφανίσεων του Μίλος Στοΐκοβιτς,  που «έλαμψε» μόνο στο ματς με την Καλαμαριά, δεν αποκλείεται ο Σέρβος ακραίος να είναι ο επόμενος που θα φύγει από την ομάδα.
Από εκεί και πέρα εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τους πρωταθλητές του μπιτς βόλεϊ, Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους στην… άμμο, με αποτέλεσμα να χάνουν κάποιες προπονήσεις του «τριφυλλιού» και παράλληλα να επιβαρύνουν και τους οργανισμούς τους, βγάζοντας την κούρασή τους στα παιχνίδια.
Τα σενάρια που ακούγονται από το Σάββατο το βράδυ είναι πολλά, ωστόσο πρέπει οι «πράσινοι» πρέπει να κινηθούν ταχύτατα για να βρουν νέο πασαδόρο, με τον Στέλλιο Πιπέργια, που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς,  να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ψάρρα, εκτός αν βρεθεί κάποιος ξένος, αν τελικά αποδεσμευτεί ο Στοΐκοβιτς. Παράλληλα στο «τριφύλλι» περιμένουν το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιάννη Μαντέκα και την ΕΑ Πατρών, για να προσεγγίσουν τον έμπειρο ακραίο, που από το καλοκαίρι είχαν στο στόχαστρό τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές, προκειμένου να βρει την ταυτότητά της. Και πως το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ που ζήτησε το Σάββατο ο Δημήτρης Καζάζης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του μήνα, όπου λήγει η μεταγραφική περίοδος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου