Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Άφιξη Σούιρς και φιλική ήττα!


 Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού -που την Παρασκευή περιμένει την Τσέλσι Αλέξα Σούιρς- όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα, με τις «πράσινες» να γνωρίζουν την ήττα με 65-53 από τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα.
Η προπονήτρια του «τριφυλλιού», Γιασεμή Σαμαντούρα είχε μόλις 7 παίκτριες στην διάθεσή της καθώς η Κατερίνα Σπαθάρη ήταν άρρωστη, ενώ οι νεαρές Σλούκα, Κόνιαλη και Χριστινάκη είχαν αγώνα με την ομάδα των Νεανίδων στα Άνω Λιόσια. Παρόλα αυτά η ελληνίδα τεχνικός  είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων.

Παρασκευή στην Αθήνα η Σούιρς

Στην Αθήνα αναμένεται την Παρασκευή η Τσέλσι Αλέξα Σούιρς, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα είναι η αντικαταστάτρια της Κίρστιν Ράιτ. 
Η 22χρονη Αμερικανίδα γκαρντ, που παίζει και πλέι μέικερ, είναι απόφοιτη του Κολλεγίου του Κρίστοφερ, που πέρσι είχε 25,6 πόντους μέσω όρο και μάλιστα αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της κατηγορίας της.  Αφού διαπιστωθεί η αγωνιστική και φυσική κατάσταση της Σούιρς, θα πέσουν οι… υπογραφές για να είναι στην διάθεση της Γιασεμής Σαμαντούρας για την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου