Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Γιουράνι: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ»!


 Η Ρομάνια Γιουράνι ήταν η κορυφαία για το «τριφύλλι» με 29 πόντους στο ματς με το Ανατόλια!


Μολονότι είναι μόλις 22 χρονών, απέδειξε πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει τόσο στα ελληνικά γήπεδα, όσο και στο εξωτερικό αρκεί να δουλέψει, εκμεταλλευόμενη φυσικά τα πλούσια σωματικά της προσόντα. 
Ο λόγος για την Ρομάνια Γιουράνι, που στο ματς με το Ανατόλια πήρε τον Παναθηναϊκό από το χέρι και κερδίζοντας 29 πόντους, τον οδήγησε στην νίκη με 3-2.
Η Κολομβιανή διαγώνια του «τριφυλλιού» μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη» για τους στόχους της στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα μου. Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Μάθαμε πώς από μια κακή στιγμή, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι. Τώρα έρχεται το επόμενο βήμα για εμάς, το οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, για να πετύχουμε τον αρχικό και προσδοκώμενο στόχο, που είναι ο τίτλος».
Τέλος αναφορικά με το αν πιστεύει ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, η νεαρή «μπομπέρ» των «πρασίνων» τόνισε: «Φυσικά και μπορούμε. Δεν υπάρχει ούτε μία στην ομάδα, που να μην δουλεύει και να μην σκέφτεται πως θα κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Όλες μας προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο, που είχαμε θέσει από την αρχή, ένα ακόμη Πρωτάθλημα για τον σύλλογο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου