Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Καλές εμφανίσεις για τις... μικρές!



Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησε η Β’ φάση στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Παναθηναϊκού
Ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αγώνες της δεύτερης φάσης νεανίδων και κορασίδων Βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει μία νίκη και μία ήττα. Το Σάββατο στο κλειστό της Λεωφόρο οι Κορασίδες του «τριφυλλιού» έπαιξαν με την ομάδα του Παπάγου, την οποία κέρδισαν με 3-0. Αν και στην αρχή του πρώτου σετ οι «πράσινες» μπήκαν μουδιασμένες η ομάδα βρήκε ρυθμό και πήρε μια εύκολη νίκη, σε ένα ματς όπου δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια.
Ο Βασίλης Βλαχονικολός μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Οι κορασίδες έχουν πολύ δρόμο ακόμα μιας και μόλις ξεκίνησε η δεύτερη φάση. Έχουμε άλλους 10 αγώνες και θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη ή δεύτερη θέση για να περάσουμε στα τελικά. Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να έχουμε την ιδία απόδοση και στα επόμεναπαιχνίδια».
Παναθηναϊκός: Βελούδη, Γιαννακοπούλου, Αποστολάκη, Κεφάλα Ελευθερία, Σούρα, Τσατσούρη,Μανικοπούλου (λ), Φάφα, Κεφάλα Εφη, Κασδοβασίλη, Μπορότη.

Καλή παρουσία με κενά

Παράλληλα την Κυριακή οι Νεανίδες έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα με το Μαρκόπουλο και έχασαν με 3-0. Οι «πράσινες» δεν κατάφεραν να παίξουν το παιχνίδι τους και έκαναν εύκολα λάθη. Ενώ η ομάδα του Μαρκόπουλου ήταν αρκετά καλή και πήρε δίκαια την νίκη. Ο Βασίλης Βλαχονικολός τόνισε σχετικά: « Η ομάδα μας έπαιξε ανά διαστήματα καλά αλλά είχαμε αρκετά κενά στην απόδοσή μας. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την ομάδα του Παπάγου την ερχόμενη Κυριακή στις 8μ.μ. εκτός έδρας για να περάσουμε στο Final 4 της Ένωσής μας, και εκεί να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια για να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε».
Παναθηναϊκός: Βελούδη, Γεωργίου, Μικρουδάκη, Τσατσούρη, Σούρα, Δήμα, Γεωργοπούλου (λ), Μπορότη, Φαφα, Γιαννακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου