Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Η ιστορία πρέπει να προασπίζεται με κάθε κόστος»!



Νέα ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη 6/3 το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, προκειμένου να απαντήσει στην ανακοίνωση που είχε κοινοποιήσει προχθές το ΤΑΑ Ολυμπιακός, και στην οποία καλούσε τους «πράσινους» να… απολογηθούν για την πρώτη τους ανακοίνωση, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΕΑΠ, όπου η ήττα των «ερυθρολεύκων» ουσιαστικά έστειλε πιο κοντά τον Παναθηναϊκό στηνς Α2.

Το «τριφύλλι» φυσικά και δεν ζήτησε συγνώμη, ωστόσο εξήγησε πως η ιστορία του κάθε συλλόγου πρέπει να προασπίζεται με κάθε κόστος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «πράσινου» ΤΑΑ αναφέρει: «To Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός σχετικά με την ανακοίνωση του Τ.Α.Α Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. της 6ης Μαρτίου 2012 ξεκαθαρίζει:
Είναι αυτονόητο, ότι δε χρειάζεται να επιβεβαιωθεί η ιστορία οποιουδήποτε Συλλόγου από κάποιο άλλο σωματείο, καθώς αυτή επιβεβαιώνεται στη συνείδηση του κόσμου, μέσω των αγώνων και των αποτελεσμάτων. Πέρα από τις όποιες αγωνιστικές διαφορές, οι μεγάλοι Σύλλογοι φαίνονται στην πράξη και κυρίως μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει ή να θίξει κανέναν αθλητή, προπονητή και παράγοντα, ο οποίος τιμά και αγωνίζεται για το καλό της ομάδος του και του αθλήματος που υπηρετεί.
Εξάλλου, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός δεν αποποιείται ευθυνών για τη φετινή βαθμολογική θέση του και υποστηρίζει πάντα, ότι οι ίδιες οι ομάδες καθορίζουν την τύχη τους.
Βέβαια, φανταζόμαστε ότι και το ΤΑΑ Ολυμπιακός δεν συμμερίζεται απόψεις αθλητών όπως ότι π.χ «βρίσκονται εκεί που τους αξίζει…» και δεν επικροτεί πράξεις όπως η… στόχευση παικτών της ομάδος του Παναθηναϊκού με βίδες.
Ας μην ανησυχούν -λοιπόν- για προσβολές, γιατί η ιστορία αμφοτέρων των Σωματείων είναι μεγάλη και την ιστορία τους και τα δυο σωματεία πρέπει να την προασπίζουν με κάθε κόστος»!

ΕΣΑΠ: Ζητάει… εξηγήσεις

Με επιστολή που την Τρίτη, η ΕΣΑΠ στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός, καλεί τους «πράσινους» να καταθέσουν εγγράφως, τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν όσα καταγγέλλουν στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους, κάτι που αναμένεται να κάνουν μέχρι τις 8/3, για να εξηγήσουν, σε περίπτωση που κάποιος δεν… κατάλαβε την καταγραφή των τελευταίων γεγονότων, μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός-ΕΑΠ.
 Συγκεκριμένα, η επιστολή της ΕΣΑΠ αναφέρει:  «Αναφορικά με την γραπτή ανακοίνωση του σωματείου σας, η οποία είδε το φώς της δημοσιότητας την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, καλείσθε όπως το αργότερο μέχρι την προσεχή Πέμπτη 8/03/2012, καταθέσετε εγγράφως προς την γραμματεία της ΕΣΑΠ, στοιχεία που να επιρρώνουν τις αναφορές και τους σαφείς υπαινιγμούς σας, αναφορικά με το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΤΑΑ ΕΑΠ ΠΑΤΡΩΝ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΤΑΑ που διεξήχθη τα Σάββατο 5/3/2012 καθώς και την εμπλοκή στο αποτέλεσμα αυτό, όλων των προσώπων και φορέων που μνημονεύονται στην συγκεκριμένη ανακοίνωσή σας. Σε κάθε περίπτωση και αναλόγως των απαντήσεών σας, η ΕΣΑΠ ως υπερκείμενη και διοργανώτρια αρχή, σας γνωστοποιεί ότι θα εξαντλήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την προάσπιση του κύρους και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και των φορέων που το συγκροτούν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου