Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Για το θαύμα στο θεσμό των εκπλήξεων!



Θα «παλέψουν» για την υπέρβαση σήμερα, Παρασκευή στις 5μ.μ. οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, με στόχο τη νίκη στον α’ ημιτελικό με την Λαμία, στο Final 8 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών, στην Σύρο



Να… ολοκληρώσουν την έκπληξη που ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, επιθυμούν άπαντες στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα, Παρασκευή στις 5μ.μ. αντιμετωπίζουν την Λαμία, στον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που φιλοξενείται στην Σύρο.

Με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» Σωτήρη Πανταλέοντα – που ξεπέρασε την ίωση και χθες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του- αλλά χωρίς τον Ιβάν Κόλεφ, που έπαθε κάταγμα στο μετατάρσιο στο ματς με τον Άρη και έβαλε γύψο, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απελευθερωμένα με σκοπό να επιβεβαιώσει ότι το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων! Οι «πράσινοι» θέλουν να ευχαριστηθούν την σημερινή αναμέτρηση, και παράλληλα να διευρύνουν το θετικό σερί τους 2-0, κόντρα στη Λαμία, στο Κύπελλο.
Λαμία και Παναθηναϊκός θα βρεθούν για τρίτη φορά αντίπαλοι στο συγκεκριμένο θεσμό και πρώτη σε ημιτελική φάση, με τους «πράσινους» να μετρούν δύο νίκες και μάλιστα με 3-0 επί της ομάδας της Φθιώτιδας, η μία μάλιστα συνοδεύτηκε από… Κούπα το 2007. Βέβαια η παράδοση για την φετινή σεζόν στη Volleyleague, είναι αδιαμφισβήτητα υπέρ της Λαμίας, καθώς μετράει 2 νίκες έναντι καμιάς του Παναθηναϊκού, ενώ  νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Αθήνα.
Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με το «τριφύλλι», που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ιβάν Κόλεφ, με αποτέλεσμα να «πονάει» στα άκρα, αλλά θα παραταχθεί ενισχυμένος με τον Σωτήρη Πανταλέοντα. «Ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς άγχος στο Κύπελλο κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Είναι δύσκολο παιχνίδι κι εμείς πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός της Λαμίας.

«Χωρίς άγχος και ότι βγει»!

Με αλλαγμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Άρη, θα παραταχθούν οι «πράσινοι» σύμφωνα με τον Πρωταθλητή στο μπιτς βόλεϊ, Νίκο Ζουπάνη, ο οποίος τόνισε με νόημα: «Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος, για να απολαύσουμε το παιχνίδι κι ότι βγει. Έτσι κάναμε με τον Άρη και πιστεύω έχοντας αλλάξει πλέον η ψυχολογία μας θα παίξουμε πάλι καλά».

Οι διαιτητές των ημιτελικών

Στην τεχνική σύσκεψη το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου ανδρών που διεξάγεται στη Σύρο. Στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 5μ.μ. μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμία διαιτητές θα είναι οι Καραμπέτσος και Θεμελής (αναπληρωματικός Πανούτσος).  Ενώ τον δεύτερο ημιτελικό που ξεκινά στις 7.30μ.μ. και παίζουν Ηρακλής - Ολυμπιακός θα διευθύνουν οι Βαρθαλίτης και Γεωργιάδης (αναπληρωματικός Θεμελής). Τέλος δηλώθηκαν επίσης οι 12άδες των τεσσάρων φιναλίστ με μοναδική αλλαγή την παρουσία του Πανταλέων αντί του Κόλεφ στον Παναθηναϊκό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου