Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Κοκκινάκης: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα»!



"Βράχος" στην άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν για μία ακόμη φορά ο Κώστας Κοκκινάκης στην αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη

  
Μολονότι η νίκη χάθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Παρασκευής με την Βουλιαγμένη, ωστόσο η εμφάνιση του Παναθηναϊκού, έδειξε ότι η ομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, μπορεί να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ και εκεί να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών, σύμφωνα με τον Κώστα Κοκκινάκη.
 Ο διεθνής αμυντικός, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» στάθηκε στη μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα του, και εν γένει στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας, παρά την απώλεια της νίκη επί του ΝΟΒ. Συγκεκριμένα εξήγησε: «Μέχρι το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) παιχνίδι ήμουν λίγο απογοητευμένος από την ομάδα μου, αλλά μετά το ματς με την Βουλιαγμένη είδα ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα». Σχετικά με την ήττα από τον ΝΟΒ που ήρθε στα τελευταία λεπτά ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά κάποια στιγμή στο τέλος το… χάσαμε για δύο λεπτά με αποτέλεσμα να δειχθούμε τρία γκολ και από εκεί που ήμασταν ισοπαλία βρεθήκαμε να προσπαθούμε να ισοφαρίσουμε. Παρόλα αυτά η ομάδα μου έδειξε ότι μπορεί να τα παίξει πολύ καλό πόλο και να διεκδικήσει πολλά θετικά αποτελέσματα».
Ο «βράχος» στην άμυνα του «τριφυλλιού» ενόψει της διακοπής του Πρωταθλήματος και της επανέναρξης με το ντέρμπι με τον Πανιώνιο, σχολίασε: «Ελπίζω μετά την διακοπή, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και να μπούμε στα πλέι οφ. Είμαι σίγουρος ότι εκεί θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα μου αγωνίζεται ακόμη καλύτερα από ότι στις αρχές του Πρωταθλήματος».
Τέλος αναφορικά με τους στόχους του με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας, ο Κώστας Κοκκινάκης σχολίασε: «Στόχος μας είναι ένας. Να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου