Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Σε… ρυθμούς ντέρμπι οι "πράσινες"!



Να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» κόντρα στον Ολυμπιακό, μπροστά στους οπαδούς τους, επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στο Ανατόλια


Παίζοντας όμορφο και ποιοτικό βόλεϊ και προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς τους, που θα κατακλύσουν το Μετς την Παρασκευή στις 7μ.μ., επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Γυναικών.

Έχοντας όλα τα βέλη στη φαρέτρα του, αφού προπονούνται κανονικά οι δύο Κολομβιανές, Νιέβα και Γιουράνι, που είχαν την ευκαιρία να… ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όπου ήταν βασικές, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Σπύρος Χουντουμάδης, ήδη καταστρώνει τα σχέδιά του για το μεγάλο ντέρμπι. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τις «πράσινες» παρότι δεν υπάρχουν πιθανότητες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, καθώς θέλουν να αυξήσουν τις νίκες επί του «αιώνιου» αντιπάλου τους, σε 2-1 για τη φετινή σεζόν, για λόγους γοήτρου.
Παράλληλα το ζητούμενο αυτήν την στιγμή για τις Πρωταθλήτριες Ελλάδας είναι να ανεβάσουν ρυθμούς, καθώς σε λιγότερο από 15 ημέρες πρέπει να αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το Ανατόλια, που τις είχε δυσκολέψει στον αγώνα για το Πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εφημερία η «Πράσινη» εξήγησε: «Από την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα φάνηκε ότι αποκτά μια άλλη δυναμική. Από πριν το ματς με τα Βριλήσσια, τα κορίτσια έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, παρότι οι δύο ομάδες είχαν μια μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την νικηφόρα πορεία. Μπορεί ο στόχος να έχει χαθεί, ωστόσο πάντα όταν συναντιούνται αυτές οι δύο ομάδες είναι πολύ σημαντική η νίκη».
Παράλληλα ο Σπύρος Χουντουμάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημασία του να γεμίσουν οι εξέδρες του κλειστού του Μετς την Παρασκευή: «Νομίζω ότι με τη βοήθεια του κόσμου, έχουμε την δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας στο δύσκολο έργο, που μας περιμένει, γιατί θα μας βοηθήσει πολύ η παρουσία τους στο Μετς, τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα, όσο και ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε στο Κύπελλο, που είναι πλέον ο μοναδικός μας στόχος»!

Το πρόγραμμα για 6η και 7η αγωνιστική!

Δύσκολο έργο περιμένει τις «πράσινες» μέχρι τον αγώνα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στο Ανατόλια στις 22/3. Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στις 9/3 υποδέχονται τον Ολυμπιακό, και την ερχόμενη Δευτέρα στις 12/3 θα αντιμετωπίσουν στα Μεσόγεια το Μαρκόπουλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Εθνικών πρωταθλημάτων έχει ως εξής:
Για την 6η αγωνιστική τις Θέσεις 1-6: Σήμερα, Τετάρτη 7/3 στις 7:30μ.μ.: Ηρακλής Κηφισιάς - Βριλήσσια (Προκοπίου – Μιχαήλογλου, Παρ. Μαυρικίδης), αύριο, Πέμπτη 8/3 στις 9:30μ.μ.: ΑΕΚ – Μαρκόπουλο (Νικολόπουλος – Καπάνταης, Παρ. Πέρρος) και την Παρασκευή 9/3 στις 7μ.μ. (ΤV): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Τσίτσικας – Τσιμπινός, Παρ. Γεωργόπουλος).
Για τις Θέσεις 7-12 σήμερα στις 5μ.μ.: Ηρακλής – Πανιώνιος (Κωνσταντινίδης – Κυριακόπουλος, Παρ. Καραγιάννης) και στις 7μ.μ.: Άρτεμις Κορυδαλλού – Μακεδόνες (Μαρκάτσας – Μουλά Ε., Παρ. Διαμαντόπουλος) και Ανατόλια – Πανελλήνιος (Γεωργιάδης Κ. – Μπέλλος, Παρ. Κάλλης).
Και για την 7η αγωνιστική για τις Θέσεις 1-6 την Δευτέρα 12/3 στις 4:30μ.μ. ΑΕΚ - Ηρακλής Κηφισιάς (Τσίτσικας – Μαρκάτης, Παρ. Πολίτης), στις 7μ.μ. : Μαρκόπουλο - Παναθηναϊκός (Μιχαήλογλου – Κομπούρας, Παρ. Μαυρικίδης) και στις 8μ.μ.: Ολυμπιακός - Βριλήσσια (Μηλιώρης – Μαρκάτσας, Παρ. Διαμαντόπουλος).
Ενώ για τις θέσεις 7-12 το Σάββατο 10/3 στις 5μ.μ.: Μακεδόνες – Πανελλήνιος (Δελή – Δανιηλίδου, Παρ. Καραγιάννης), στις 7μ.μ.: Πανιώνιος -  Άρτεμις Κορυδαλλού (Οικονόμου Β. – Μενεσλής, Παρ. Καλογεροπούλου) και την Πέμπτη 15/3 στις 7:30μ.μ.: Ηρακλής - Ανατόλια (Μπουγιούκας – Κυριακόπουλος, Παρ. Σιμίδης).

Πηγη: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου