Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Κουτσιβίτη: «Να τα δίνουμε όλα για τη νίκη»!



 Πολύ θετική παρουσία εκτός από την Έλενα Χριστοδούλου και την Όλγα Μαλουσάρη, είχε και η Ελένη Κουτσιβίτη, που μπήκε στο δεύτερο και στο τρίτο σετ και βοήθησε στην σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Η ελληνίδα πασαδόρος μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Θέλαμε να ανακάμψουμε μετά την ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, και ο μόνος τρόπος ήταν η νίκη σήμερα. Κάθε παιχνίδι είναι σοβαρό για εμάς, καθώς πρέπει να μπαίνουμε έτοιμες και να τα δίνουμε όλα για να παίρνουμε τη νίκη. Το σημερινό ματς και ήταν μια πρόβα τζενεράλε πριν τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου θα διεκδικήσουμε τη νίκη».
Ενώ κλείνοντας η Ελένη Κουτσιβίτη ανέφερε: «Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος για να μας βοηθήσει με την παρουσία του στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που την ξέρουμε, και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε».
*Με μαύρο περιβραχιόνιο αγωνίστηκαν χθες τα κορίτσια του Παναθηναϊκού για να τιμήσουν τον εκλιπόντα, Μιχάλη Πολέμη. Οι διοικούντες το τμήμα, μάλιστα ζήτησαν από την Ομοσπονδία να κρατηθεί ενός λεπτού σιγής πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στις 7μ.μ. στο κλειστό του Μετς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου