Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Κάναμε την έκπληξη στο Κύπελλο»

Ένας από τους πρωταγωνιστές στην μεγάλη νίκη που πέτυχε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός, ήταν αδιαμφισβήτητα ο νεαρός Κάσσανδρος Στίγγας.


Ο «πράσινος» άσος αμέσως μετά το θετικό αποτέλεσμα που πανηγύρισε η ομάδα του σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε την έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου. Παίξαμε καλά και ήμασταν καλύτεροι. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα που είναι δύσκολη. Από εκεί και πέρα… περιμένουμε τον αντίπαλό μας στα ημιτελικά. Στόχος είναι μια καλή παρουσία και να χαρούμε ακόμα ένα ματς».

Ο Άλεξ Γκορμπάτκοφ ανέφερε: «Επιτέλους κερδίσαμε. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Στο 1ο και το 3ο σετ κάναμε πολλά εύκολα λάθη, κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε για την συνέχεια, αλλά συνολικά ήμασταν πολύ καλοί. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και ειδικά οι κεντρικοί που έδωσαν πολλούς πόντους από το μπλοκ. Θα το παλέψουμε όσο μπορούσε στο κύπελλο. Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν να κερδίσουμε τον Άρη. Θα παίξουμε χωρίς άγχος στον ημιτελικό και όπου μας βγάλει. Στο πρωτάθλημα έχουμε ακόμα ελπίδες για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Απομένουν δύο παιχνίδια και αν παίξουμε όπως σήμερα πιστεύω πως θα σωθούμε».

Τέλος ο πασαδόρος και αρχηγός του «τριφυλλιού», Νίκος Αγγελόπουλος με την σειρά του τόνισε: «Επιτέλους μία νίκη. Ήρθαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν ήταν στους αρχικούς μας στόχους αλλά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα καταφέραμε. Αυτή η νίκη σημαίνει σίγουρα πολλά. Είναι νίκη γοήτρου και ψυχολογίας. Αποδείξαμε ότι είμαστε ακόμα εδώ και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και για το πρωτάθλημα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου