Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Χατζηνικολάου: «Με κόσμο για τη νίκη την Παρασκευή»!



 Προβληματισμένη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της στα τελευταία ματς, αλλά συνάμα αισιόδοξη όταν εκείνη και οι συμπαίκτριές της δεν κάνουν πολλά λάθη μπορούν να πάρουν τη νίκη, εμφανίστηκε η Μαρία Χατζηνικολάου.

Η ελληνίδα κεντρική μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» μετά την αναμέτρηση με την ομάδα των Βορείων Προαστείων εξήγησε: «Το σημερινό παιχνίδι με τα Βριλήσσια ήταν ένα τεστ για τις δυνατότητές μας ενόψει Ολυμπιακού. Κάναμε κάποιες αλλαγές για ξεκουραστούν κάποιες αθλήτριες και να παρουσιαστούν έτοιμες στον αγώνα της Παρασκευής. Όλα κύλησαν ομαλά, δεν είχαμε ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα των Βριλησσίων, το θέμα για εμάς ήταν να περιορίσουμε τα λάθη κάτι που προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα και το πετύχαμε».
Ενώ για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό η έμπειρη μπλοκέρ ανέφερε: «Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να βελτιώσουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας.  Έχουμε κάποιες αμφιβολίες για την δική μας ομάδα, καθώς κάνουμε αρκετά λάθη, αλλά θα το παλέψουμε για να κερδίσουμε».
Τέλος η Μαρία Χατζηνικολάου τόνισε με νόημα: «Θα είναι πολύ σημαντική βοήθεια για εμάς, η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο την Παρασκευή το απόγευμα. Και η αλήθεια είναι πως δυστυχώς είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια όπου μπορεί να παιχτεί καλό βόλεϊ και έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οπαδοί μας. Τους θέλουμε δίπλα μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου