Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αγγελόπουλος: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»!



 Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην Λαμία, ολοκληρώνοντας την έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου, με πρόκριση στον τελικό, εμφανίστηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Μιλώντας στο Onsports.gr, ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση και την εκμεταλλευτήκαμε. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό άγχος για αυτήν την διοργάνωση, ήταν κάτι που μας βοήθησε να πετύχουμε αυτή τη νίκη. Η ψυχολογία μας ανέβηκε από τη στιγμή που καταφέραμε να κάνουμε μια νίκη μετά από τόσο καιρό και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας κυρίως τι αξίζουμε και τι μπορούμε. Η Λαμία είναι ο καλύτερος δυνατός αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει, οπότε θα παλέψουμε για το καλύτερο».
Τέλος αναφορικά με το κατά πόσο ο Παναθηναϊκός μπορεί να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία στο πρωτάθλημα, ο «πράσινος» πασέρ εξήγησε: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο για εμάς πλέον. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, όπου πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς  μπορούμε για να έχουμε ελπίδες για την παραμονή μας».

Μαρούλης: «Σαν τελικός με ΠΑΟ»!

Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό εξαρτάται από τους αθλητές της Λαμίας, σύμφωνα με τον πασαδόρο της Λαμίας. Ο Θάνος Μαρούλης, μιλώντας στο Onsports.gr μεξήγησε: «Έχουμε έναν ακόμα ματς, τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και νομίζω πως αν είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι όπως με τη Σύρο, και μετά εξαρτάται από εμάς. Ο Παναθηναϊκός, όπως και εμείς θα έχει ψυχολογικό αβαντάζ όπως θα είναι αμφίρροπο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου