Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μυλωνά: «Με κόσμο για τη νίκη με Ολυμπιακό, κόντρα στα προγνωστικά»!



"Είμαστε Παναθηναϊκός και για θέμα γοήτρου και αξιοπρέπειας να παλέψουμε και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας απομένουν, αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή", τόνισε μεταξύ άλλων η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά!


Στο "Captains Blog" στην εφημερίδα η "Πράσινη", η Ξανθή Μυλωνά ανέφερε: 
  
«Επιτέλους επιστροφή στις νίκες με ένα καθαρό σκορ επί των Βριλησσίων. Το χρειαζόμασταν αυτό, το είχαμε ανάγκη κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Είναι μια νίκη που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια προετοιμασία ενόψει του Ανατόλια, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι, ιδιαίτερα στην έδρα του. Εμείς εκεί σχεδόν πάντα παίζουμε 5 σετ και πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη.
Το Ανατόλια είναι μια ομάδα που μας δυσκολεύει απίστευτα, και λαμβάνοντας υπόψιν ότι το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός από το Πρωτάθλημα, και πως είναι μόλις ένα παιχνίδι ο ημιτελικός, είναι σίγουρο ότι και το Ανατόλια θα επιδιώξει να κερδίσει όπως και εμείς, για να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!
Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να πιεστούμε πάρα πολύ, για να κερδίσουμε, καθώς δυστυχώς το Κύπελλο είναι ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει φέτος.
Από εκεί και πέρα αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε ματς μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.
Είμαστε Παναθηναϊκός και για θέμα γοήτρου και αξιοπρέπειας και φυσικά σεβόμενες την ιστορία αυτού του συλλόγου, πρέπει να παλέψουμε και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας απομένουν, αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή!
Παρότι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος δεν είναι πλέον στο χέρι μας, θέλουμε όμως να διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη.
Τα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό φέτος είναι 1-1 σε νίκες. Η αλήθεια είναι πως ο αντίπαλός μας είναι πιο ενισχυμένος από τον πρώτο γύρο, μετά την προσθήκη και της Τένεβα, κάτι άλλωστε που φάνηκε στο ματς στο Ρέντη, ωστόσο τώρα παίζουμε μέσα στην έδρα μας, και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των οπαδών μας ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη επί του Ολυμπιακού κόντρα στα… προγνωστικά. Είναι ένα ντέρμπι  «αιωνίων» και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι και ντέρμπι μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το θέαμα που θα προσφέρουμε».

 Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου