Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Να… κατασπαράξουν τον Ολυμπιακό!



Οι… Αμαζόνες του Παναθηναϊκού θέλουν να πανηγυρίσουν μπροστά στον κόσμο τους, τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους απόψε στις 7μ.μ. (OTE Sports3) στο κλειστό του Μετς


Παίζοντας σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, οι νυν Πρωταθλήτριες Ελλάδας δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο, και αυτό θέλουν να αποδείξουν στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 7μ.μ. (OTE Sports3) στο κλειστό του Μετς, για την 6η αγωνιστική της Β’ φάση της Α1 γυναικών για τις θέσεις 1-6 (Τσίτσικας – Τσιμπινός, Παρ. Γεωργόπουλος).

Τα... φίνα κορίτσια του «τριφυλλιού» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το σημερινό ντέρμπι «αιωνίων». Οι «πράσινες» έχουν μελετήσει τόσο τον ενισχυμένο Ολυμπιακό, όσο και τα δικά τους λάθη, που αν τα αποφύγουν δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» και να πιάσουν στην 2η θέση τον αντίπαλό τους, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από την ΑΕΚ.
Μπορεί η υπόθεση για τον τίτλο να έχει κριθεί, αφού η ΑΕΚ χρειάζεται μόνο μία νίκη για να σφραγίσει και βαθμολογικά το Πρωτάθλημα, ωστόσο είναι θέμα γοήτρου για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει τον Ολυμπιακό, στο μόλις δεύτερο ντέρμπι που παίζει στην έδρα του. Τα κορίτσια της κορυφαίας ομάδας στην χώρα μας, θέλουν να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο Μετς, και να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου τους. Αν λοιπόν πιέσουν αρκετά στο σερβίς και… χαλάσουν την υποδοχή του Ολυμπιακού, η Ξανθή Μυλωνά και η παρέα της δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο».

«Χρέος για τον κόσμο μας η νίκη»!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς είναι ετοιμοπόλεμες όλες οι αθλήτριές του και μιλώντας στην «Πράσινη» χαρακτήρισε ζήτημα γοήτρου τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη και για θέμα γοήτρου, αλλά και για βαθμολογικούς λόγους, καθώς θα μας δώσει τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρότι ο τίτλος έχει πλέον απομακρυνθεί», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε: «Έχω όλα τα κορίτσια στη διάθεσή μου και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το χρέος μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, και αυτούς που αγαπάνε την ομάδα, οι οποίοι θα έρθουν αύριο (σ.σ. σήμερα) στο κλειστό του Μετς για να στηρίξουν την προσπάθειά μας».
«Κλείνοντας» ο Σπύρος Χουντουμάδης υπογράμμισε: «Το ματς θα κριθεί στο σέρβις και στην υποδοχή. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα πιέσουν εκεί. Έτσι αυτός που θέλει περισσότερο τη νίκη θα είναι αυτός που θα κυνηγήσει περισσότερο την μπάλα στην άμυνα και αυτός που θα έχει «καθαρό» μυαλό στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, θα είναι αυτός που θα πάρει και τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου