Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Για την έκπληξη και το γόητρο!



Παρότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί, θα προσπαθήσει την Τετάρτη 7/3 στις 12:30μ.μ να πετύχει το… ακατόρθωτο κόντρα στον Άρη και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στο κλειστό της Ερμούπολης στη Σύρο

  Τι και αν κατέκτησε το Κύπελλο τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια και ήταν φιναλίστ πέντε φορές τα τελευταία έξι χρόνια, ο Παναθηναϊκός φέτος είναι το απόλυτο αουτσάιντερ όχι μόνο για την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ακόμη και για την παρουσία του στους ημιτελικούς του Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών, που ξεκινάει σήμερα στην Ερμούπολη της Σύρου.

Το «τριφύλλι» σήμερα Τετάρτη 7/3 στις 12:30μ.μ. (Star Κεντρικής Ελλάδας, live streaming μέσω του www.volleyball.gr) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Παρότι οι… πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού στην αποστολή δεν συμπεριλήφθησαν ο αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων, που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μιχάλης Χριστοφορίδης, για προσωπικούς λόγους, ο Παναθηναϊκός θα «παλέψει» για τη νίκη και πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού, αγωνιζόμενος μόνο με 10 παίκτες!
Σήμερα το πρωί αναμένεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των αθλητών του στο δύσκολο εγχείρημα που έχουν.

Παράλληλα κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Καζάζης αρχικά επεσήμανε: «Συγγνώμη, που δεν υπάρχει αθλητής μας στη συνέντευξη Τύπου, αλλά έχουμε προπόνηση αυτή την ώρα και είμαστε μόνο 10 αθλητές». Και για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε: « Θα είναι μια γιορτή του αθλήματος που γίνεται στο κέντρο του βόλεϊ τα τελευταία χρόνια. Η Σύρος είναι ένα νησί που αγαπάει το βόλεϊ και το δείχνει. Για την ομάδα μου είναι μια άλλη διοργάνωση, δεν είμαστε υπό την πίεση του πρωταθλήματος και θέλουμε να μπορέσουμε να χαρούμε το παιχνίδι και όπου μας βγάλει»!
Οι 10 «πράσινοι» που θα είναι στη διάθεση του τεχνικού του Παναθηναϊκού, και χθες προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο όπου σήμερα θα αντιμετωπίσουν τον Άρη, είναι οι εξής: Στ. Πιπέργιας, Ν. Αγγελόπουλος, Κ. Στίγγας, Ν. Ζουπάνης, Γ. Μαδούρας, Ι. Κόλεφ, Θ. Πρωτοψάλτης, Γ. Κοτσιλιάνος, Α. Γκορμπάτκοφ.   


Το πρόγραμμα των προημιτελικών!

Στους δύο πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών της Τετάρτης: Παναθηναϊκός - Άρης και Ηρακλής - ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γήπεδο θα βρεθούν μόνο μαθητές. Οι δύο απογευματινοί προημιτελικοί αντί για 17:30 και 20:00 θα ξεκινήσουν με μισή ώρα καθυστέρηση (δηλαδή 18:00 και 20:30) για λόγους ασφαλείας. Ενώ οι διαιτητές των τεσσάρων προημιτελικών, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης είναι οι εξής:
Α’ Προημιτελικός: 12:30 Παναθηναϊκός - Άρης (Γεωργιάδης - Θεμελής)
Β’ Προημιτελικός: 15:00 ΠΑΟΚ - Ηρακλής (Πανούτσος - Βαρθαλίτης)
Γ’ Προημιτελικός: 18:00 Λαμία - Φοίνικας Σύρου (Θεμελής - Γεωργιάδης)
Δ’ Προημιτελικός: 20:30 Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός (Καραμπέτσος - Πανούτσος)
*Όπως έχει ανακοινωθεί, μετά το τέλος του τελευταίου προημιτελικού θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ η σειρά των δύο αγώνων της 4άδας θα καθοριστεί σε συνεννόηση με την τηλεόραση. 



Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου