Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Αυτοκριτική, γιατί τα άλλοθι τελείωσαν»!



«Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας», με αυτήν την ατάκα που αποτυπώνει τέλεια τι ακριβώς συνέβηκε το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε η Ξανθή Μυλωνά το "Captain’s blog" της στην εφημερίδα «Η Πράσινη»!


 Η Λαρισαία λίμπερο άκρως απογοητευμένη και συνάμα θυμωμένη από το κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα της στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εξήγησε: 
«Ακόμη δε μπορώ το πιστέψω τι έγινε  και χάσαμε δικό μας παιχνίδι. Ξεκίνημα καλά, δέιξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και μάλιστα με άνετο σκορ, αλλά σαν να κατεβάσαμε διακόπτη στο τέταρτο σετ. Παίξαμε για άλλη μια φορά πολύ καλά στο πρώτο σετ κάτι που είχε γίνει και με τον Ηρακλή Κηφισιάς και μετά αρχίσαμε πάλι τα εύκολα λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μπει στο παιχνίδι, να το διεκδικήσει και εντέλει να το πάρει.
Η απόδοσή μας είχε πάλι πολλά σκαμπανεβάσματα. Κράτησε η υποδοχή μας κυρίως η Μανωλίνα την οποία και σημάδευαν, είχαμε και καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι μας. Ωστόσο αντιμετωπίσαμε πάλι πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων, όπως και στο μπλοκ μας. Δεν γίνεται ενώ έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα κατάλληλα, για τον τρόπο αντιμετώπισης κάποιων παικτριών, να μην το κάνουμε!
Δεν ξέρω τι άλλο να πω και δεν ξέρω τι φταίει γι’ αυτό. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δε μας νίκησε ο Ολυμπιακός, αλλά χάσαμε μόνες μας!
Ήταν μια νίκη που έπρεπε να γίνει γιατί ήταν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπρεπε να κερδίσουμε. Θέλαμε να χαροποιήσουμε και τον κόσμο μας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο, το οποίο έχει πολύ καλή έδρα και αν θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το «διπλό».
Μπορεί ο στόχος του Πρωτάθληματος να έχει χαθεί, ωστόσο για να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου, πρέπει να προβληματιστούμε ξανά και να δει η καθεμία προσωπικά τι φταίει στον εαυτό της, να κάνει την αυτοκριτική της και μετά να το δούμε στην ομάδα. Τα άλλοθι τελείωσαν»!

 Της Ξανθής Μυλωνά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου