Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Κουντουδιός:«Έχουμε προβλήματα»



Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Φάνης Κουντουδιός. 

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Η προετοιμασία βρίσκεται στην τελική της φάση, όμως δεν είμαστε 100% ευχαριστημένοι γιατί το πρόβλημα του Ζαππείου μας στοίχισε και η προπόνηση γίνεται υπό αντίξοες συνθήκες. Προπονούμαστε μαζί με… ΚΑΠΗ και κολυμβητές παραχωρώντας τρεις διαδρόμους  πρωί και απόγευμα στην πισίνα του ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. 
Ευτυχώς ο Νικήτας Κόχειλας πάει καλά στην αποθεραπεία του και μέχρι το ματς με την Χίο ελπίζουμε να έχει ανεβάσει ρυθμό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα».
Ενόψει των δύο πρώτων αγώνων με Χανιά και Αργοστόλι, ο Φάνης Κουντουδιός τόνισε: «Ξεκινάμε με δύο δύσκολα παιχνίδια, που είναι κρίσιμα για εμάς και πρέπει να τα κερδίσουμε, με τα Χανιά και το Αργοστόλι. Αν πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχουμε  ελπίδες για κάτι καλύτερο στον β’ γύρο. Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τον α’ γύρο, γιατί η ομάδα έχει καλύτερη χημεία. Ο χρόνος έχει «δέσει» την ομάδα»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου