Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Χαρταετό στο Ζηρίνειο!




Κούλουμα με… «τρίποντο» επί του Ηρακλή Κηφισιάς, θέλουν να κάνουν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αύριο, Καθαρά Δευτέρα, στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV3), στο Ζηρίνειο για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 Βόλεϊ Γυναικών (Κυριοπούλου - Κολτσίδας, Παρ. Πολίτης).


Μετά την διακοπή μιας εβδομάδας, λόγω του Champion All Star Day γυναικών 2012, οι «πράσινες» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και για να πάρουν το «τρίποντο» δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, που έχει κάνει πάμπολλες φορές «ζημιά» στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει απομακρυνθεί στην βαθμολογία, ωστόσο τα κορίτσια του «τριφυλλιού» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στην Β’ φάση του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, εξαντλώντας κάθε μαθηματική πιθανότητα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει, αφού οι ιώσεις που ταλαιπώρησε μερικές αθλήτριές του ξεπεράστηκαν και έτσι θα έχει όλα τα βέλη στη φαρέτρα του για το αυριανό ματς.

Χριστοδούλου: «Παιχνίδι που θέλει προσοχή»!

Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός, αν παρουσιαστεί σοβαρός και συγκροτημένος θα καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» αύριο στο Ζηρίνειο, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Έλενα Χριστοδούλου. Η νεαρή ακραία του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι μια ομάδα που έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο και μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της, από την αρχή της σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή από την αρχή μέχρι το τέλος, για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι μια ομάδα που στην έδρα της παίζει πολύ καλά, έτσι πρέπει να την πιέσουμε από την αρχή ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Στην κρισιμότητα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με το Ανατόλια, στάθηκε η Έλενα Χριστοδούλου που κατέληξε: «Στόχος της ομάδας μου αυτή τη στιγμή είναι να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στο πρωτάθλημα, ώστε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και να μην έχουμε άλλες απώλειες βαθμών μέχρι το τέλος. Ενώ από εκεί και πέρα τεράστια σημασία για εμάς έχει ο αγώνας με το Ανατόλια στον ημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς η νίκη θα μας… στείλει στον τελικό, από όπου λείπαμε πέρσι και φέτος θέλουμε να τα δώσουμε όλα»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου