Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…



Από νίκη 10-4 επί του ΠΑΟΚ, συνοδεύτηκε η πρόβα τζεναράλε για τον Παναθηναϊκό, που αύριο Παρασκευή στις 7μ.μ. αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στον Λαιμό για την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.


Οι πολίστες του «τριφυλλιού», υπό το βλέμμα του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, έπαιξαν όσο χρειάστηκε, και ανά διαστήματα εξαιρετική άμυνα,  για να πάρουν μια άνετη νίκη κόντρα στον χαμηλότερης δυναμικότητας ΠΑΟΚ. Και μπορεί το μυαλό τους να ήταν στο αυριανό ματς με την Βουλιαγμένη, ωστόσο οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, τουλάχιστον στην άμυνα, επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό στο ματς και έκαμψαν την σθεναρή αντίσταση του «Δικεφάλου του Βορρά», συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί τους.
Το σκορ για τον ΠΑΟ «άνοιξε» ο Κομάντινα έπειτα από εξαιρετική πάσα του Στελλάτου, ενώ με τον δημιουργό του πρώτου γκολ να γίνεται εκτελεστής και τον Δερμιτζάκη, που είχε και δοκάρι, να  αναλαμβάνει ρόλο… φουνταριστού έγινε γρήγορα το 3-1 στο πρώτο 8λεπτο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι… έμπειροι Γιώργος  Αφρουδάκης και Κώστας Κοκκινάκης βρήκαν δίχτυα για το «τριφύλλι».
Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν… στεγνό για τους Θεσσαλονικείς, που δεν μπόρεσαν να «τρυπήσουν» την άμυνα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε σερί 3-0 με τους συνήθεις υπόπτους, «Άφρου», Τσόκα και Κομάντινα να σκοράρουν.
Από την έκβαση του αγώνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός είχε πάλι την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και τακτικές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, που δεν τον διέψευσαν και φυσικά έμφαση στην άμυνα. Το επιμέρους σκορ του τελευταίου οκταλέπτου ήταν 2-2 με τους Γιώργο Αφρουδάκη και Νικήτα Κόχειλα να διαμορφώνουν το τελικό 10-4 υπέρ του «τριφυλλιού».
Αν και τα τελευταία τρία παιχνίδια ήταν μόνο μια… καλή προπόνηση για το «τριφύλλι», ωστόσο οι «πράσινοι» δεν εφησυχάζουν, αφού αύριο έχουν ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Βουλιαγμένη, με στόχο να «κλέψουν» βαθμούς από μία βαθμολογικά ανώτερη ομάδα, για να βάλουν τις βάσεις για την είσοδό τους στην πρώτη 4άδα των πλέι οφ, έναντι του Πανιώνιου, τον οποίο αντιμετωπίζουν αμέσως μετά τη νέα διακοπή του Πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 3-0, 2-2

Παναθηναϊκός: (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα 2, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι., Κόχειλας Ν. 1, Αληχανίδης Αβ., Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης 1, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Σιδέρης, Τουμπούρος.
ΠΑΟΚ (Παπαγιαννάκης): Κεχαγιάς, Σαρησσάβας, Αληχανίδης Β., Μυτιληναίος, Παυλίδης 1, Παππάς, Ποντικέας, Χρυσοσπάθης 2, Στάνκοβιτς 1, Ζαρκαντζάς, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης, Ζιάκας, Γιοβανίτσας.

 Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου