Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ημέρα της κρίσης για το πράσινο ΤΑΑ




Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσουν σήμερα, Τρίτη στις 3μ.μ. οι διοικούντες το ΤΑΑ Παναθηναϊκός στα γραφεία του Ερασιτέχνη, δίνοντας εξηγήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που βρίσκεται ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό στην Α2
Απαντήσεις για τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα, για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναμένεται να δώσει την Τρίτη 28/2 στις 3μ.μ. στους εκπροσώπους του Τύπου, η τριμελής επιτροπή του ΤΑΑ, που απαρτίζεται από τον πρόεδρο, Χρόνη Ακριτίδη και τους Στέφανο Ξεκαλάκη και Θοδωρή Λιακόπουλο.
Ο απολογισμός της χρονιάς, που πρόκειται να είναι η χειρότερη της ιστορίας του τμήματος, αφού θα συνοδευτεί -εκτός αν γίνει κανένα θαύμα- από τον υποβιβασμό του τρίτου μεγαλύτερου τμήματος του Παναθηναϊκού στην Α2, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Ενώ εκτός από τον πρόεδρο του «πράσινου» ΤΑΑ, για τα οικονομικά του συλλόγου θα μιλήσει και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές.
Παράλληλα την τελευταία στιγμή αναμένεται να αποφασίσει το αν θα παραβρεθεί στην συνέντευξη Τύπου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος μπορεί να μην ευθύνεται για την πορεία του τμήματος, αλλά δεν παύει να ενδιαφέρεται για το τι μέλλει γενέσθαι.
Τέλος δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά ή όχι η επάνοδος των Πρωταθλητών της Άμμου, Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο στον Παναθηναϊκό, που συνεχίζει να «μάχεται» για την παραμονή του με μόλις 9 παίκτες!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ αναφέρει: «Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός θα δώσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη (28/2) στις 3μ.μ στα γραφεία του Ερασιτέχνη (Λ. Κατσώνη 3) για όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου