Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Χουντουμάδης: «Για μένα ήταν διασυρμός»!



 Έξαλλος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, που συνέστησε αλλαγή νοοτροπίας.

Ο Έλληνας τεχνικός αμέσως μετά την ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Το τελευταία διάστημα διανύουμε μια κακή αγωνιστική περίοδο. Δεν είμαστε καλά και αυτό φαίνεται. Αλλά αυτό που έγινε σήμερα ειδικά στο τελευταίο σετ, για μένα ήταν διασυρμός»!
Ο προπονητής των Πρωταθλητριών Ελλάδας πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά αισθάνομαι άσχημα απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στον πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο, για την προσπάθεια που έχει κάνει, και προς στον κύριο Τάκη Μαλακατέ, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να παραμείνουμε στον στόχο του Κυπέλλου και να παίζουμε με την νοοτροπία που αρμόζει στον Παναθηναϊκό».
Να προσφέρει ο καθένας αυτό που μπορεί στον Παναθηναϊκοό, ζήτησε τέλος ο Σπύρος Χουντουμάδης: «Ξέραμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλό σερβίς και είναι μαχητική, αλλά μετά το πρώτο σετ ενώ θα έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αυτό χάθηκε όταν κάναμε τα 2-3 πρώτα λάθη. Νομίζω ότι κάθε κακή εμφάνιση μας επηρεάζει για τον αμέσως επόμενο αγώνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ενόψει του αγώνα με το Ανατόλια. Πρέπει ο καθένας να προσφέρει αυτό που μπορεί. Να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου